16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn copil s-a înecat în Canalul Dunăre-Marea Neagră

Un copil s-a înecat în Canalul Dunăre-Marea Neagră

Un copil în vârstă de opt ani a murit înecat, luni, după ce a intrat în Canalul Dunăre – Marea Neagră să se scalde și nu a mai putut ieși la suprafață, relatează Mediafax. 

Pompierii au fost anunțați că un băiat în vârstă de opt ani a dispărut în apele Canalului Dunăre – Marea Neagră, în zona podului de la Murfatlar. El a mers la scăldat împreună cu un prieten, care a şi anunţat autorităţile când băiatul nu a mai putut ieşi la suprafaţă, potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea. 

La locul incidentului s-au deplasat mai multe echipaje din cadrul ISU Dobrogea, printre care și scafandri, care au început căutările.

După aproximativ o oră, echipele de intervenție au reușit să găsească trupul copilului și să îl aducă la mal, unde medicii au început manevrele de resuscitare. Acestea au continuat la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța, dar eforturile au fost zadarnice, în cele din urmă fiind constatat decesul băiatului.

Corpul neînsuflețit al copilului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...
Ultima oră
Pe aceeași temă