31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialUn bancomat aflat la intrarea în CET Braşov a fost spart, paznicul...

Un bancomat aflat la intrarea în CET Braşov a fost spart, paznicul a fost bătut de atacatori

Un bancomat aflat la intrarea în CET Braşov a fost spart, luni dimineaţă, iar paznicul unităţii a fost bătut de atacatori, fiind transportat la spital, informează Mediafax.

Din primele informaţii se presupune că este vorba de patru persoane, care au sărit gardul, au ocolit unitatea de pază şi au intrat pe o uşă laterală. L-au bătut pe un paznic şi apoi hoţii au tăiat bancomatul şi au fugit cu casetele de bani.

În acest moment nu se ştie ce sumă de bani a fost furată.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti pentru a aduna probe.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, a spus că incidentul este foarte asemănător cu cel produs în parcul industrial Carfil, în decembrie 2010, când a fost spart un bancomat.

 

La începutul lui decembrie 2010, două persoane cu cagule pe cap au intrat în incinta parcului industrial Carfil şi i-au imobilizat pe agentul de pază şi pe ofiţerul de serviciu. Cei doi indivizi au intrat prin uşa de acces în societate, care era deschisă, au ajuns iniţial în biroul ofiţerului de serviciu, pe care l-au legat cu cabluri de un scaun, apoi s-au dus în biroul agentului de pază pe care, de asemenea, l-au legat cu cabluri, fără însă a-i agresa fizic pe cei doi.

În timp ce unul dintre hoţi îi supraveghea pe cei doi angajaţi ai societăţii, celălalt a tăiat cu un flex uşa bancomatului, de unde a sustras cinci sertare cu bani. Bancomatul era unul de tip vechi, iar operaţiunea a fost executată foarte rapid, fiind tăiate balamalele.

Autorii atacului nu au fost prinşi până în prezent.

 

Cele mai citite

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

NATO trece mai multe rachete nucleare din depozitare în “standby”, anunță Stoltenberg

NATO își trece mai multe focoase nucleare din starea de depozitare în cea de "standby", a anunțat secretarul general al Alianței Atlantice, Jens Stoltenberg,...

Bacalaureat 2024. Astăzi este proba orală la Limba română

Examenul de Bacalaureat 2024 începe în ziua de luni, 17 iunie, prima probă fiind proba orală la Limba și literatura română. Peste 134.000 de candidaţi...
Ultima oră
Pe aceeași temă