29 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăSpecialUn avion civil a LUAT FOC în Statele Unite

Un avion civil a LUAT FOC în Statele Unite

Un avion american de pasageri a luat foc cu puţin timp înainte să decoleze, pe aeroportul din Nashville (statul Tennessee).

Nicio persoană nu a fost rănită în incident, informează CBS News, preluat de Mediafax.

Avionul de tip CRJ-200, aparţinând companiei Delta, urma să decoleze spre Cincinnati, având la bord 50 de pasageri şi trei membri ai echipajului.

Cu câteva secunde înaintea decolării, un motor al avionului a luat foc, stingându-se după oprirea sistemului electric. Persoanele aflate la bord au fost evacuate în siguranţă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă