17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn avion a aterizat forţat la Giurgiu

Un avion a aterizat forţat la Giurgiu

Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat pe un câmp în judeţul Giurgiu. În avion se aflau două persoane care au reuşit să se salveze şi sunt în stare bună.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu, Gabriela Alina Olexiuc, a precizat că avionul a aterizat pe un câmp între satele Uzunu şi Mihai Bravu.

Cele două persoane aflate la bord au putut coborî din avion imediat după aterizare. Cei doi, care la prima vedere prezintă doar câteva zgârieturi, au fost transportaţi la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu.

Avionul care a aterizat forţat în Giurgiu, duminică seară, este unul de agrement, în care se aflau proprietarul, un român de 65 de ani, şi ginerele său, cetăţean american, în vârstă de 38 de ani, aparatul având probleme cu elicea, au precizat oficiali ai Poliţiei Giurgiu.

Cei doi au anunţat din timp că vor ateriza, întrucât au constatat că sunt probleme la elice, iar ulterior s-a stricat şi sistemul de aterizare, au mai spus sursele citate.

La faţa locului au intervenit două ambulanţe, una de la Serviciul de Ambulanţă Giurgiu şi una de la SMURD, o maşină de descarcere şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă.

Cele mai citite

Metodologia privind evaluarea externă a calității educației, în dezbatere publică

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică proiectul de Hotărâre privind aprobarea Metodologiei de evaluare externă a calității educației, precum și Criteriile, standardele...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...
Ultima oră
Pe aceeași temă