12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialÜlker România are un nou director general

Ülker România are un nou director general

Bogdan Grama a fost numit director general al Ülker în Europa Centrală şi de Est, începând de luna aceasta, iar sub conducerea sa compania îşi propune să continue trendul crescător în regiune.

Grama are o experienţă de opt ani în industria bunurilor de larg consum (FMCG). Şi-a început cariera profesională la Mixalim în 1994, iar în perioada 2003-2009 a ocupat diverse poziţii la Agroalim Distribution, apoi a deţinut funcţia de director comercial la Dole România.

Noul director Ülker a absolvit Universitatea de Inginerie Electrică în cadrul Institutului Politehnic Bucureşti, Marketing Management la Facultatea Româno-Americană şi cursurile de MBA la Inde-ASE Bucureşti, promoţia 2008.

Prin numirea unui nou Director General Regional,  compania urmăreşte să îşi întărească şi să îşi securizeze planurile de viitor. “Grupul Ülker International îşi reafirmă planurile ambiţioase de creştere a bazei regionale stabilite în România. Numirea unui nou lider de top în regiune este semnalul nostru de suport pentru investiţiile în această piaţă cu potenţial”, a spus Ertan Akis, VP Ülker Europe & America’ s.

Ülker România (Eurex), lansată în 2002, şi-a început operaţiunile de producţie în 2005. În prezent produce biscuiţi la fabrica din Popeşti-Leordeni, cele mai recunoscute branduri fiind Petit Beurre, Biskrem, Tempo şi sticks-urile Clip. Compania importă produse din Turcia şi din alte ţări unde grupul are facilităţi de producţie. Produsele Ülker se exportă prin Eurex România în Bulgaria, Ungaria, Germania, Grecia, Croaţia, Macedonia, Franţa şi Senegal.

 

Elena David
Elena Davidhttp://elena-david
Elena David, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă