17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Trei fete au fost rănite grav de o mașină, în dreptul...

UPDATE. Trei fete au fost rănite grav de o mașină, în dreptul localităţii bistriţene Şintereag

Trei fete cu vârste de 9, 11 şi 13 ani au fost rănite grav, duminică seara, de o mașină, în dreptul localităţii bistriţene Şintereag, informează News.ro.

UPDATE 06:10. Fetița de 13 ani care a intrat în stop cardio-respirator după ce a fost lovită, duminică seara, de o mașină pe DN 17, alături de alte două minore, a fost stabilizată de către medici și dusă la Spitalul de Urgență Județean din Bistrița, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bistrița-Năsăud, Marius Rus, citat de Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bistrița-Năsăud, Crina Sârb, șoferul de 21 ani, domiciliat în comuna Bistrița Bârgăului, se deplasa spre casă în momentul în care le-a lovit pe cele trei fetițe, care veneau din sens opus pe marginea drumului.

La locul accidentului s-au deplasat echipaje de ambulanță și SMURD, inclusiv echipajul de terapie intensivă mobilă.

Fetița de 13 ani a intrat ulterior în stop cardio-respirator. Celelalte două minore au fost preluate de echipajele medicale cu multiple leziuni și traumatisme și transportate la spital.

Șoferul de 21 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. El va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă.

Cazul a fost preluat de către polițiștii secției din Beclean, care urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

———————————-

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, plutonierul major Marius Rus, cele trei fete au fost lovite de o maşină în localitatea Şinterean, una dintre ele fiind în stop-cardiorespirator.

La locul accidentului, au fost trimise echipaje ale SMURD ŞI Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa, inclusiv un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, care, la ora actuală, face manevrele de resuscitare a fetei aflate în stop-cardiorepirator.

Sursa citată a precizat că celelalte două fete au suferit şi ele leziuni şi traumatisme, însă au fost stabilizate, fiind conştiente. Potrivit aceleiaşi surse, una dintre fete a fost deja transportată la spitalul din Bistriţa.

Deocamdată, nu se cunosc împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

 

Cele mai citite

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...

Stația STB Orizont revine pe amplasamentul de bază

Stația „Orizont” revine pe amplasamentul de bază, informează Societatea de Transport București (STB). “Avȃnd ȋn vedere finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare rețele termice Loc 3...

Vladimir Putin, reacție după atentatul asupra premierului slovac Robert Fico

Președintele Vladimir Putin a vorbit despre atentatul asupra premierului slovac Robert Fico. Liderul de la Kremlin consideră atacul drept o "crimă odioasă". ''Am aflat cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă