18.5 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialTrăind visul american... ilegal: unchiul alcoolic al lui Obama, arestat pentru că...

Trăind visul american… ilegal: unchiul alcoolic al lui Obama, arestat pentru că a condus beat şi că trăieşte în SUA fără acte

Unchiul preşedintelui Obama a încălcat legea de două ori în acelaşi timp. El a fost arestat săptămâna trecută pentru că a condus sub influenţa alcoolului şi pentru că locuieşte în Massachusetts ilegal.

Jurnaliştii de la Daily Mail au aflat că bărbatul s-a mutat fără acte în America acum 50 de ani. Unchiul Omar, cum e strigat în familia Obama, la cei 67 de ani ai săi, găzduia în casa lui din SUA petreceri la barbecue şi lucra la un magazin de lichior local.

Vecinii spun că Obama Onyango primea mulţi oameni în casa lui, dar nu ştiau că o rudă a preşedintelui a stat în cartier. “Mereu ne saluta. E un om plăcut. Avea grijă de toată lumea”, susţin vecinii bărbatului.

Deşi locuia ilegal în SUA din anii ’60, poliţiştii au descoperit abia acum câteva zile că unghiul preşedintelui american este imigrant fără acte de atâta timp. Onyango a fost tras pe dreapta după ce a ciocnit o maşină de poliţie parcată pe trotuar. Poliţistul care l-a arestat a declarat că “inculpatul nu se ţinea bine pe picioare” şi că nu era în stare să meargă drept sau să stea într-un picior nici măcar şapte secunde.

Chiar şi aşa, poliţistul nu ştia că Onyango provine din familia Obama. El este fratele mai mare al unei mătuşi a preşedintelui american căreia i s-a permis să imigreze în Boston anul trecut.

În autobiografie, preşedintele Barack Obama a scris că Onyango este “unchiul care a plecat în America acum 25 ani şi care nu se va ma întoarce vreodată”.

Cele mai citite

Ciolacu transmite că soarta colaborării dintre PSD și PNL se discută pe 10 iunie

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat, marţi, că pe data de 10 iunie, ziua de după alegerile locale şi europarlamentare, va avea loc...

Stația STB Orizont revine pe amplasamentul de bază

Stația „Orizont” revine pe amplasamentul de bază, informează Societatea de Transport București (STB). “Avȃnd ȋn vedere finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare rețele termice Loc 3...

SUA avertizează Raiffeisen Bank că îi taie accesul la sistemul financiar american din cauza legăturilor cu Rusia

Grupul bancar austriac Raiffeisen Bank International a fost avertizat, în scris, de Trezoreria SUA că accesul său la sistemul financiar american ar putea fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă