12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialTraian Băsescu a fost primit cu urale la casa lui Florin Cioabă....

Traian Băsescu a fost primit cu urale la casa lui Florin Cioabă. Preşedintele a adus o coroană de garoafe roşii

UPDATE. Preşedintele a spus că nu vrea să facă nicio declaraţie. O femeie din mulţime i-a dat o scrisoare lui Traian Băsescu.

—-

Preşedintele Traian Băsescu a fost primit cu urale de către rudele şi vecinii familiei Cioabă, care i-au spus: “Să ne trăiţi, domnule preşedinte, vă mulţumim pentru tot”, informează Mediafax.

Ulterior, şeful statului a intrat în salonul de oaspeţi al familiei Cioabă, acolo unde este depus sicriul cu trupul lui Florin Cioabă.

Preşedintele a dus la locuinţa familiei Cioabă o coroană de garoafe roşii cu mesajul “Sincere regrete. Preşedintele Traian Băsescu”.

Preşdintele Traian Băsescu a aterizat, miercuri după amiaza, la Sibiu. Băsescu a onorat invitaţia făcută de fiul regelui Cioabă. El a ajuns deja la locuinţa lui Florin Cioabă. Şeful statului a ales să mergă singul la căpătâiul lui Cioabă.

—-

Peste 100.000 de romi participă la funeraliile regelui Florin Cioabă. Potrivit unor surse citate de B1TV, este foarte probabil ca preşedintele Traian Băsescu să fie prezent la Sibiu, la înmormântarea liderului romilor

—-

Dorin Cioabă, fiul autointitulatului rege al romilor, a declarat miercuri că tatăl său, Florin Cioabă, va fi îngropat vineri. Fiul lui Cioabă spune că este foarte probabil ca la ceremonie să participe şi preşedintele Traian Băsescu, potrivit B1.ro.

„Vineri cu siguranţă facem înmormântarea. Vom face toate eforturile ca vineri să-i oferim în situaţie de urgenţă, pentru că vin oameni din străinătate şi deja sunt prea multe zile. Mulţumim celor care au vărsat o lacrimă în memoria tatălui meu, iar cine vrea să vină să îşi ia rămas bun este aşteptat să participe la funeralii. Din această seară vom începe priveghiul”, a spus Dorin Cioabă.

„Ne aşteptăm să vină domnul preşedinte şi e binevenit. El a avut o relaţie mai specială cu tatăl meu. De aceea, întreaga comunitate îl aşteaptă cu drag, dacă va vrea să vină să îşi ia rămas bun de la tatăl meu”, a mai spus fiul lui Florin Cioabă.

Acesta a mai precizat că cea mai mare durere a sa în acest moment este că tatăl lui nu a murit acasă.

„Îmi pare atât de rău că n-a murit acasă, cu nepoţii lângă el”, a mai spus Dorin Cioabă.

După o noapte albă şi un drum de aproape 400 de kilometri, sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Florin Cioabă a ajuns miercuri dimineaţă, în jurul orei 5.00, la reşedinţa familiei din Sibiu

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă