22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialTimiş: Doi tineri care deţineau o cultură de canabis, prinşi de poliţişti

Timiş: Doi tineri care deţineau o cultură de canabis, prinşi de poliţişti

Doi tineri din Timiş suspectaţi că deţineau o plantaţie de canabis în apropierea localităţii Orţişoara, judeţul Timiş, au fost prinşi, marţi, de poliţişti, care au reuşit să confişte şi 15 kilograme de canabis, potrivit Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, împreună cu jandarmi ai Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţiei Internă, au reuşit să depisteze o plantaţie de canabis în apropierea localităţii Orţişoara.

Ea a precizat că, în urma acestor activităţi, marţi, poliţiştii au depistat doi tineri de 24 şi 21 de ani, ambii din localitatea Corneşti, judeţul Timiş, care au venit să îngrijească şi să recolteze plantaţia respectivă.

Mezdrea a afirmat că poliţiştii i-au prins pe cei doi tineri şi au reuşit să confişte aproximativ 15 kilograme de canabis.

Cei doi sunt audiaţi de procurorii DIICOT Timişoara, fiind acuzaţi de cultivare fără drept a drogurilor de risc şi deţinere în vederea consumului ilicit de droguri de risc.

Cele mai citite

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...
Ultima oră
Pe aceeași temă