27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialTecău staţionează, Halep coboară

Tecău staţionează, Halep coboară

Forurile mondiale de tenis au dat publicităţii clasamentele reactualizate. În aceste ierarhii figurează şi doi constănţeni.
Simona Halep este pe locul 49 în clasamentul la simplu al WTA, în coborâre un loc, iar Horia Tecău staţionează pe locul opt în ierarhia la dublu.

Interesant este că, în această săptămână, Horia Tecău participă la turneul de la Zagreb (Croaţia). Acolo, constănţeanul este principalul favorit şi joacă alături de… Robert Lindstedt. Cei doi şi-au ales alţi parteneri la finalul sezonului trecut, dar în noua formulă, spre exemplu Tecău cu Mirnyi, joacă doar la turneele importante, nu mai mult de 20 pe stagiune.

Astfel, pentru întrecerea de la Zagreb, Tecău şi Lindstedt au decis să joace din nou împreună.

În altă ordine de idei, Horia Tecău, la doar o zi după încheierea meciurilor din Cupa Davis, a găsit o metodă inedită de a complimenta suporterii de la Cluj.
„E uşor de jucat cu aşa un public în spate! Ce program aveţi anul ăsta? Nu vreţi să mergeţi cu mine la turnee?“, a fost mesajul postat de Tecău pe o reţea de socializare. Răspunsurile fanilor nu au întârziat, aceştia mulţumindu-i pentru mesaj şi arătându-se încântaţi de invitaţie. 

Cele mai citite

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă