12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialTAUR 4 - 10 februarie

TAUR 4 – 10 februarie

Pentru Tauri urmeaza un weekend placut, nu facem urari, dar asa este. Reusiti sa va odihniti, sa plimbati cainele sau sa mai dereticati prin casa. Daca sunt persoane mai in putere pot sa primeasca vizite, sa desfasoare activitati sociale, sa fie anturati, sunati la telefon, chemati sa socializeze prin alte parti. Nu prea o sa le placa sa mearga ei la altul, sa faca frumos, sa nu poata sa comande cand si cum ce vor. Asta nu-i placut. Placut este sa dai ordine si cam atat.

Pentru saptamana ce urmeaza trebuie sa stiti ca o sa fie exact ca aceea trecuta, o sa mai aveti ceva plati de facut sau probleme de ordin organizatoric. Si va cam place sa faceti scenarite, sa va dati cu parerea, dar tot oamenii vor face sau vor gandi cum vor voi. Veti depinde de administratorul blocului sau de mecanic, care va sa zica isi cam bate joc de dvs., spunand ca vine cand vrea, nu cand vreti dvs. Mare minune sa nu va sara tandara.

Dimineata de luni s-ar putea sa fiti agitat din cauza unor schimbari care survin la serviciu. Va sfatuim sa nu va iesiti din fire, altfel riscati sa va complicati situatia. Fiind vremea rea nu veti iesi din casa decat pentru strictul necesar si nativii din aceasta zodie se vor exprima mai mult in scris sau in corespondenta electronica, evitati discutiile in contradictoriu la serviciu, mai toti sunt satui de sfaturi.

Se pot ivi unele oportunitati pe care nu le puteti onora, pentru ca situatia dvs. culturala nu permite, dar in mod cert veti spune ca nu ati facut asa pentru ca afara era ninsoare. Mai multa grija la vorbe, unii pot pune pret pe ele. Trebuie sa va pregatiti pentru un eveniment important in familie si o veti face acum, puteti apela la orice truc pentru a nu face o schimbare majora care va va ajuta totusi mult. Sa slabiti, sa va ingrasati sau sa invatati sa stati pe tocuri.

E bine sa va luati numai angajamente pe care le puteti duce, pentru ca nimeni sa nu va poata reprosa ceva. Putina decenta nu va strica, nu stiti totul, nu sunteti buricul pamantului. Si asta se vede, se aude si stiu toti, doar ca au decenta sa nu va spuna pe sleau. Veti vorbi mai mult la telefon pentru ca toate contactele pot fi viciate de vremea de afara. In relatia de cuplu sunteti vioara a doua de mult timp. Sau incepe sa va placa? Sanatatea este buna, daca nu va enervati. Bani nu aveti deloc.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă