16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialTârgurile de Crăciun încep, în weekend, în Capitală

Târgurile de Crăciun încep, în weekend, în Capitală

Sâmbătă, bucureștenii pot face primele cumpărături de Crăciun, când se deschid târgurile de la Universitate și din Cișmigiu, informează un comunicat al Primăriei Capitalei. 

La târgurile de Crăciun, vizitatorii vor putea cumpăra obiecte tradiționale, ceramică pictată, lemn cioplit, icoane și pânzeturi brodate, costume și măști tradiționale, jucării din lemn și instrumente muzicale, globuri pictate manual, coronițe din crenguțe de brad sau ghirlande și lumânări parfumate.

Copiii vor putea să  îi scrie lui Moș Crăciun și să îi lase scrisorile în căsuța lui, amenajată la târgul de la Universitate. Organizatorii le mai promit celor mici întâlniri cu elfii și alte personaje de poveste.

Târgurile vor fi deschise din 29 noiembrie până în 28 decembrie, între orele 10.00 și 22.00.  De asemenea, de sâmbătă, bulevardele Capitalei vor fi împodobite cu beculețe.

Cele mai citite

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...
Ultima oră
Pe aceeași temă