2.7 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeSpecialSusie Wolff, pilot de încercări pentru Williams

Susie Wolff, pilot de încercări pentru Williams

Susie Wolff va participa la două sesiuni de antrenamente în ediţia 2015 a Campionatului Mondial de Formula 1. Ea va fi pilot de încercări al echipei Williams.

Susie Wolf, care este soţia directorului executiv al echipei Mercedes, Toto Wolff, a fost pilot de dezvoltare în ultimele trei sezoane.

În vârstă de 31 ani, Susie Wolff va participa la ultimele două zile de teste programate în 2015, urmând să lucreze totodată în simulatorul fabricii Williams, potrivit Agerpres.

Wolff a pilotat în două sesiuni de antrenamente libere în cursul acestui sezon, devenind prima femeie pilot care a participat la un weekend de Formula 1 în ultimii 22 de ani.

"Acesta este încă un pas în direcția bună pentru pentru mine", a declarat Susie Wolff, care va lucra alături de cei doi piloți oficiali ai echipei Williams, Felipe Massa și Valterri Bottas.

Williams a reuşit anul acesta cea mai bună performanţă din ultimele 11 sezoane după ce a încheiat Campionatul Mondial de Formula 1 pe ultima treaptă a podiumului.

Susie Wolff îl va înlocui practic pe Felipe Nasr, pilotul de încercări din acest sezon, dar care a ales să meargă mai departe cu Sauber.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă