17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialSunteti imprevizibil si puneti multa patima in ceea ce faceti. Prietenii mai...

Sunteti imprevizibil si puneti multa patima in ceea ce faceti. Prietenii mai mult va incurca iar proiectele dv. extraserviciu nu isi gasesc rezolvarea. Va puteti baza pe sprijinul unei rude.

Aveti discutii in casa cu partenerul sau cu tatal iar activitatile derulate la serviciu nu au finalitatea sperata. Va doriti mai multa afectiune din partea celor dragi.
Saturn va indeamna la prudenta. Perspectiva socioprofesionala nu va bucura iar activitatile intelectuale nu au evolu-tia dorita. Nemultumirea personala poate fi diminuata prin relatia pasionala cu persoana iubita.
Cheltuiti si este destul de greu sa va refaceti rapid resursele financiare. Cei din casa vor avea de comentat, dar dragostea va invinge. O veste buna va mai descreteste fruntea.
Afacerile marunte sunt sub semnul intrebarii, afacerile secrete au de suferit iar dusmanii nedeclarati sanctioneaza orice greseala. Fiti prudent si nu va suprasolicitati intelectual!
Sunt posibile fluctuatii financiare. Ar fi bine sa va supravegheati sanatatea si sa luati masuri, daca este cazul. S-ar putea sa va intalniti cu un prieten sau primiti vesti de la cunoscuti.
La serviciu veti avea discutii contradictorii cu o persoana importanta din afara firmei iar banii vin si se duc rapid. Numai diplomatia va poate ajuta.
Vestile din domeniul parteneriatelor sau referitoare la cariera nu sunt dintre cele mai bune. Supravegheati-va sanatatea si dusmanii si nu va aventurati in imprumuturi! Aveti un prieten de nadejde.
Sunteti cheltuitor si nu puteti miza pe ajutorul rudelor sau pe imprumuturi. In grupul de prieteni apar tensiuni pe care le puteti dezamorsa cu calm si diploma-tie. Va asteapta o surpriza.
Aveti prea multa indrazneala si lucrul acesta va poate aduce unele avantaje in relatia cu strainii. La serviciu ganditi o schimbare pe care doriti sa o pregatiti temeinic.

Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Problemele pentru celebrii chefi bucătari nu se opresc. Antena 1 dă PRO TV în judecată

Scandalul dintre Antena 1 și cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, a escaladat, implicând acum și postul de televiziune Pro...

Elisabeta Lipă: “Generaţia de Aur înseamnă pentru mine un model”

Președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, a declarat vineri, la stadionul Arcul de Triumf, că Generația de Aur a fotbalului românesc ar trebui...
Ultima oră
Pe aceeași temă