16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialSUA: Şase pasageri, reţinuţi după ce au stat prea mult în toaleta...

SUA: Şase pasageri, reţinuţi după ce au stat prea mult în toaleta avionului

Şase pasageri au fost reţinuţi pentru scurt timp, duminică, în Statele Unite, după ce au devenit suspecţi pentru că au stat prea mult în toaleta avionului, provocând chiar decolarea unor avioane de vânătoare F-16, relatează AFP, citat de Mediafax.

Pasagerii, reţinuţi pentru “comportament suspect”, au fost până la urmă eliberaţi fără să fie acuzaţi, a declarat luni FBI.

Trei bărbaţi aflaţi la bordul unui avion care se deplasa între Los Angeles şi New York au atras atenţia echipajului după ce au “mers de mai multe ori la toaletă”, a explicat Tim Flannelly, un purtător de cuvânt al FBI la New York.

Dar în definitiv, “totul era perfect în regulă“, a declarat purtătorul de cuvânt.

Aceeaşi scenă cu aproximaţie s-a produs şi la bordul unui avion care se deplasa de la Denver către Detroit. Trei pasageri, doi bărbaţi şi o femeie, s-au remarcat pentru că mergeau în mod repetat la toaletă. Unul dintre ei, bolnav, a rămas în cabină ceva mai mult timp.

Şi în acest caz au fost trimise avioane F-16. Ulterior s-a dovedit că nu este nimic de reproşat pasagerilor, FBI mergând până la a tăia scurt zvonurile potrivit cărora cei doi bărbaţi ar fi întreţinut un raport sexual în toaletă.

Ziua de duminică a fost marcată de numeroase comemorări ale atentatelor din 11 septembrie 2001, iar poliţia a fost în stare de alertă din cauza ameninţării “credibile” dar “neconfirmate” privind un atentat al Al-Qaida.

Cele mai citite

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Emilia Corbu, noua campioană naţională individuală la floretă

Scrimera Emilia Corbu, legitimată la CS Rapid Bucureşti, este noua campioană naţională individuală la floretă după ce a învins-o în finală pe Rebeca Cândescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă