14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialSteaua interesată de 11 jucători: Cu cine îşi va întări lotul pentru...

Steaua interesată de 11 jucători: Cu cine îşi va întări lotul pentru Liga Campionilor

Steaua s-a calificat marţi seară în grupele Ligii Campionilor, iar următorul pas pe care urmează să-l facă roş-albaştrii este să-şi întărească echipa. Mihai Stoica anunţă că Steaua are o listă lungă cu 11 jucători, din care cel mai probabil va transfera pe jumătate, potrivit Mediafax.

Avem o listă cu jucători cărora le vom face oferte, iar dacă din această listă vom transfera cinci atunci ne vom declara mulţumiţi”, a declarat Stoica.

Lista Stelei include următorii jucători:

Fundaşi: Piotr Celeban şi Fernando Varela (FC Vaslui), Vit Benes (FK Jablonec)

Mijlocaşi: Ionuţ Neagu şi Laurenţiu Iorga (Oţelul Galaţi), Haubert Guilherme (Petrolul Ploieşti)

Atacanţi: Wesley Lopes (liber de contract, fostul atacant al Vasluiului), Paul Batin şi Pantelis Kapetanos (CFR Cluj).

“Ar mai fi încă doi atacanţi care nu sunt pe această listă, pentru care vom vedea dacă vom obţine aprobarea de la patronul nostru. Este vorba de Daniel Chima (FK Molde) şi de Mana Dembele (Clermont)”, a afirmat Stoica.

Dintre toţi jucătorii pe care oficialii Stelei vor să îi aducă la echip cei mai prolifici sunt Celeban, Kapetanos şi Wesley.

Echipa Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, marţi, în deplasare, scor 2-2 (1-1 tur), partida cu Legia Varşovia, din manşa secundă a play-off-ului Ligii Campionilor şi s-a calificat în grupele competiţiei graţie golurilor mai multe marcate în Polonia (scor general 3-3).

Cele mai citite

Procurorii și polițiștii desfășoară o operațiune contra evaziunii fiscale, cu peste 150 de percheziții

Procurorii și polițiștii din cadrul IGPR și de la Direcția Generală Anticorupție desfășoară o operațiune de combatere a infracțiunilor economico - financiare, în cadrul...

Cum condamnă ministerul lui Radu Oprea România la pierderi financiare. Falimentul LIDO, o societate deținută de statul român. Corupție la nivel Înalt?

Înalți demnitari, personaje controversate din Servicii și oameni din justiție se numără printre persoanele care luptă pentru falimentarea Lido SA, o companie în care...

Râmnicu Sărat sub asediul delapidărilor și neregulilor cu fonduri europene

Râmnicu Sărat, un oraș considerat până de curând un model de colaborare între autoritățile locale și organizațiile nonguvernamentale, se confruntă acum cu un...
Ultima oră
Pe aceeași temă