19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialSorin Ovidiu Vîntu: Am prezentat dovezi care îmi demonstrează nevinovăţia. Mogulul a...

Sorin Ovidiu Vîntu: Am prezentat dovezi care îmi demonstrează nevinovăţia. Mogulul a plecat de la instanţă.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a plecat, joi seara, de la Judecătoria Sectorului 5, afirmând că nu rămâne să aştepte decizia instanţei, dar că a prezentat, în cadrul procesului, probe necesare care să îi demonstreze nevinovăţia, potrivit NewsIn.

La ieşirea din sala de judecată, omul de afaceri a afirmat că nu doreşte să facă decât o singură declaraţie, după care să fie lăsat să plece. Vîntu a explicat că a adus încă de miercuri, când a fost audiat la Parchetul General, probe în apărarea sa, dar cu toate acestea s-a luat decizia reţinerii sale.

Omul de afaceri a explicat că a adus şi în faţa instanţei probe care să îi demonstreze nevinovăţia. Sorin Ovidiu Vîntu a precizat că nu rămâne să aştepte decizia judecătorului.

La ora transmiterii acestei ştiri, instanţa deliberează pe propunerea de arestare preventivă a lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar, după aproximativ cinci ore de dezbateri. Cei doi sunt acuzaţi de şantaj, fiind reţinuţi, miercuri seara, pentru 24 de ore, prin decizia procurorilor de la Parchetul instanţei supreme. Ordonanţele de reţinere pe numele celor doi au expirat în jurul orei 20.00. La ora transmiterii acestei ştiri, doar Ion Ilie Cezar mai este în sala de judecată.

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...
Ultima oră
Pe aceeași temă