11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialSorin Grindeanu: Sper că am rămas un om normal. Îmi este foarte...

Sorin Grindeanu: Sper că am rămas un om normal. Îmi este foarte frică de ridicol

Sorin Grindeanu a afirmat, luni, că și-a propus să se comporte "cât se poate de normal" pe perioada mandatului său de șef al Guvernului. Premierul Grindeanu a susținut că acum evită să facă anumite lucruri, fiindu-i teamă să nu pice în ridicol.

"Sper că am rămas un om așa cum eram și înainte de a fi prim-ministru, adică normal. Fac lucruri normale, încerc să mă comport cât se poate de normal și, de fapt, e unul din lucrurile de care mi-am propus să mă țin, fiindcă în momentul în care pierzi contactul cu realitatea, cu lumea, pericolul de a face lucrurile altcumva decât ar trebui să le faci e foarte mare", a declarat Grindeanu, într-un interviu difuzat la TVR 1.

El a vorbit și despre ziua de 30 decembrie 2016. "Am fost chemat la București, a fost acea desfășurare, în care prima propunere a PSD pentru funcția de premier, și anume doamna Sevil Shhaideh, n-a fost acceptată. În mod normal, statutar, s-a întrunit forul de conducere în partid și (…) m-a votat să fiu eu cel care să preia această sarcină. Sigur că a fost o surpriză, cred că s-a și văzut (…) Mă mai uit la imaginile de atunci, din decembrie, și se vede pe mine și o anumită emoție, dar totodată cred că și ce gândeam atunci, responsabilitățile", a precizat Grindeanu.

Totodată, întrebat dacă este timid, Grindeanu a răspuns: "Nu neapărat timid, cât îmi este foarte, foarte frică de ridicol și atunci evit anumite lucruri. Și de a pica în ridicol. E foarte simplu să se întâmple lucrul ăsta".

Grindeanu a mai spus că de când a preluat funcția de premier are foarte puțin timp liber. "Sunt foarte multe lucruri de făcut. Timpul e scurt și atunci, pentru chestiunile care țin de treburile personale ale fiecăruia, îți rămâne foarte puțin timp", a spus prim-ministrul.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă