17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialUrmărire ca în filme în Bucureşti. Poliţiştii au pornit pe urmele unei...

Urmărire ca în filme în Bucureşti. Poliţiştii au pornit pe urmele unei maşini cu o femeie pe capotă, care striga după ajutor. Cine se afla la volan

Un şofer din Bucureşti a fost oprit cu focuri de armă de poliţiştii Secţiei 4, informează surse din cadrul Poliţiei Capitalei, citate de Agerpres. Incidentul în care a fost implicat bărbatul de 22 de ani a avut loc vineri dimineaţă în zona străzii Turda Bucureşti.

Conform primelor informaţii, tânărul ar fi fost oprit de poliţişti, în trafic, în urma unui conflict izbucnit între acesta şi o tânără de 19 ani pe care ar fi încercat să o lovească cu maşina.

"Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 22 de ani, imediat după săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe asupra unei tinere în vârstă de 19 de ani, respectiv comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, fapte comise în sectorul 1", se arată în comunicatul emis de Poliţia Capitalei.

Potrivit sursei citate, joi, în jurul orei 23,00, agenţii de poliţie au observat circulând pe o stradă din sectorul 1 un autoturism cu o femeie pe capotă, care striga după ajutor. Şoferul nu a oprit la somaţiile poliţiştilor, aceştia fiind nevoiţi să execute două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, pronind în urmărirea suspectului.

"Peste aproximativ 100 metri, conducătorul auto a frânat, iar tânăra a căzut de pe capota motor. Tânărul a demarat în trombă și ulterior a pierdut controlul autoturismului, oprindu-se într-un gard de protecție al căii de rulare a tramvaiului", se mai arată în comunicatul de presă.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Secției 4 Poliție, fiind audiat.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit că tânăra şi şoferul ar fi avut o relaţie, care s-ar fi încheiat în urmă cu puţin timp, acesta fiind şi motivul comportamentului violent al bărbatului.

Din fericire, în urma acestui incident, nimeni nu a fost rănit şi nu s-au produs pagube materiale.

Cele mai citite

Ciucă, reacție cu privire la tentativa de asasinat asupra premierului slovac

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a condamnat ferm tentativa de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico. A subliniat că astfel de acte de violență sunt...

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...

Proliferarea în mediul online a imaginilor cu abuzuri sexual asupra copiilor, creștere alarmantă

Proliferarea în mediul online a imaginilor ce înfățișează abuz sexual asupra copiilor sau cele care prezintă conținut dăunător s-a accentuat în primul trimestru al...
Ultima oră
Pe aceeași temă