18.9 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialȘoarecii au invadat blocurile ANL din Vaslui

Șoarecii au invadat blocurile ANL din Vaslui

Blocurile ANL din zona industrială a municipiului Vaslui au fost invadate de şoareci, informează Mediafax.

Locatarii spun că șoarecii și-au făcut adăposturi în polistirenul folosit la izolarea termică a blocurilor și că rozătoarele s-au înmulțit odată cu intrarea în sezonul rece. Mai mult decât atât, șoarecii au intrat şi în locuinţe, pe lângă țevile de apă.

”De când s-a lăsat frigul, se aude aproape continuu cum şoarecii sapă galerii prin polistirenul cu care au fost izolaţi pereţii. Probabil s-au retras de pe câmp şi acum iernează în blocurile noastre. I-am avut şi prin apartamente, prin bucătărie, însă am astupat gaura făcută pe lângă ţevi şi acum am scăpat de ei. Sincer, nu ştim ce sa mai facem pentru că ne este frică să nu apară din nou în case, mai ales că avem şi copii”, s-a plâns unul dintre locatari.

Cele trei blocuri ANL din zona industrială a Vasluiului, în care locuiesc 79 de familii, se află în proprietatea primăriei și au fost date în folosinţă de primărie în urmă cu trei ani.

Reprezentanţii SC Locativa SRL Vaslui, societatea care se ocupă de administrarea blocurilor ANL din municipiu aflate în proprietatea primăriei, susţin că nu ştiau de problema rozătoarelor.

”Nu ştiam nimic de prezenţa rozătoarelor în blocurile ANL din zona industrială. Evident că vom contacta o firmă specializată de deratizare pentru a interveni cu capcane astfel încât locatarii din acele imobile să nu mai aibă de suferit”, a declarat, luni, directorul SC Locativa SRL Vaslui, Nicu Palade.

Cele trei blocuri ANL au fost date în folosinţă în urmă cu trei ani şi sunt locuite în special de angajaţi din sistemul bugetar.

Cele mai citite

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Tragedie la Marea Neagră! O navă s-a scufundat. Trei persoane sunt date dispărute

Sâmbătă dimineață, o navă sub pavilion tanzanian s-a scufundat în Marea Neagră, la 26 de mile marine de Sf. Gheorghe, anunță Autoritatea Navală Română....

Evenimente de Noaptea Muzeelor

Evenimentul Noaptea Muzeelor, aflat la a XX-a ediţie, se va desfăşura în România pe tot parcursul zilei de astăzi.La eveniment şi-au anunţat participarea muzee,...
Ultima oră
Pe aceeași temă