12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialSimona Halep, despre strategia pregătită pentru meciul cu Jelena Jankovic

Simona Halep, despre strategia pregătită pentru meciul cu Jelena Jankovic

Simona Halep se apropie cu paşi repezi de finala de la Cincinnati, iar în penultimul act al turneului o va întâlni pe Jelenaa Jankovic, un meci, despre care românca spune că va fi unul "agresiv". 

Halep și-a pregătit însă deja tactica pentru duelul cu Jelena Jankovic și spune că trebuie să joace agresiv. 

„Îmi doresc să joc un tenis frumos cu Jankovic și să am energie, pentru că va trebui să alerg mult. Va fi un meci greu, tot timpul partidele cu ea sunt dificile. Este o jucătoare care stă până la ultima minge, aleargă bine și dă multe mingi înapoi. Eu știu cum joacă și trebuie să fiu agresivă, ca să nu mă domine”, a spus Simona Halep pentru Digi Sport. 

De asemenea, Halep a explicat că dacă va ajunge în finala turneului de la Cincinnati, următoarea ei ţintă va fi US Open, ultimul Grand Slam al anului. 

„Voi avea o discuție cu antrenorul meu și vom decide împreună ce voi face la New Haven, pentru că așa e normal când luăm astfel de decizii. Dacă merge foarte bine aici, s-ar putea să mă retrag de la New Haven, încă nu știu. N-aș vrea să fiu obosită la US Open”, a precizat sportiva pentru Digi Sport. 

Pentru accederea în semifinalele turneului de la Cincinnati, Simona Halep va primi 350 de puncte WTA și 120.500 de dolari.

Halep este la o victorie distanţă de a o depăși pe Maria Sharapova și va reveni pe locul al doilea în clasamentul WTA.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă