12.1 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăSpecialSibiu: Un oraș cu aproape 9.000 de locuitori, complet fără gaze naturale...

Sibiu: Un oraș cu aproape 9.000 de locuitori, complet fără gaze naturale din cauza unei defecțiuni

Orașul Agnita, județul Sibiu, în care locuiesc aproape 9.000 de persoane, a rămas complet fără gaze naturale în urma unei defecțiuni înregistrate, sâmbătă, la stația de reglare-măsurare a presiunii de gaze naturale, echipe ale societății funizoare încercând remedierea problemei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că orașul Agnita este complet fără gaze naturale în urma unei defecțiuni.

”S-a înregistrat o defecțiune la stația de reglare-măsurare a presiunii gazelor naturale din zonă, iar orașul Agnita este complet fără gaze. Echipele firmei distribuitoare a gazelor naturale se află la fața locului pentru remedierea defecțiunii”, a declarat Bianca Săbău.

Potrivit acesteia, în orașul Agnita sunt 5.000 de consumatori de gaze naturale, iar în total, potrivit ultimului recensământ al populației, în oraş sunt aproape 9.000 de locuitori.

Potrivit Biancăi Săbău, se estimează ca în cursul după-amiezii de sâmbătă să fie reluată furnizarea gazelor naturale.

Potrivit meteorologilor de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu, în orașul Agnita nu există stație meteo care să măsoare temperatura din oraș, însă în municipiul Sibiu, la ora 15.00, se înregistrau minus 5 grade Celsius, iar în zona Agnita, de obicei, este mai frig.

Cele mai citite

Lionel Messi, de neoprit la 36 de ani! A fost desemnat jucătorul lunii în America

Argentinianul Lionel Messi, care în acest moment evoluează la formația Inter Miami, a fost votat cel mai bun jucător al lunii aprilie în liga...

Bogdan Lobonț, înaintea partidei cu CFR Cluj: “Avem din nou posibilitatea să arătăm ceea ce putem în momentul de faţă”

În cadrul unei conferințe de presă desfășurate vineri, antrenorul echipei de fotbal FC Rapid București, Bogdan Lobonț, a împărtășit gândurile sale înaintea meciului cu...

Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus...
Ultima oră
Pe aceeași temă