17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialŞeful unui post de poliţie din Maramureș a fost înjunghiat mortal la...

Şeful unui post de poliţie din Maramureș a fost înjunghiat mortal la serviciu. Criminalul a furat pistolul cu 12 cartușe și a dispărut

Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş a început joi o anchetă în cazul şefului postului de Poliţie din comuna Vişeu de Jos, judeţul Maramureş, care a fost înjunghiat mortal la locul de muncă, informează Mediafax.

Criminalul este căutat în întreg judeţul. Înainte să dispară, acesta a furat pistolul polițistului, cu două încărcătoare și 12 cartușe.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş, Adela Dorina Mociran, a declarat, joi, că urmează să se facă autopsia cadavrului.

“Echipa de cercetare condusă de un procuror se află la faţa locului, la Vişeu de Jos, şi urmează să se facă autopsia, după ce cadavrul şefului de post va fi dus la IML. Trebuie să se stabilească exact cauzele morţii, iar apoi ne vom putea pronunţa”, a spus Adela Mociran.

Surse judiciare au declarat că poliţistul a fost găsit mort miercuri seară, în sediul postului de poliţie din Vişeu de Jos, fiind începută căutarea criminalului în întreg judeţul Maramureş.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

CSAT trebuie să-i aprobe lui Iohannis încă o factură pentru candidatura la NATO

Ilustrație: Marian Avramescu Consiliul Superior de Apărare a Țării (CSAT) va trebui să-i aprobe președintelui Klaus Werner Iohannis decontarea probabil a ultimei facturi sau...

Marcel Ciolacu: România creşte din punct de vedere economic. Trei dovezi concrete, confirmate de INS

Premierul Marcel Ciolacu afirmă, miercuri, că România creşte din punct de vedere economic, el prezentând trei dovezi concrete, confirmate de INS, şi anume creştere...

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...
Ultima oră
Pe aceeași temă