17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialSeful Directiei Judetene de Sport, blocat in trafic de 16 taximetre

Seful Directiei Judetene de Sport, blocat in trafic de 16 taximetre

ORADEA. Scandal, ieri, in Oradea intre taximetristii firmei “VIP Taxi” si directorul Directiei Judetene de Sport Bihor, Ionel Bungau. Din cauza unei divergente dintre director si unul dintre soferii societatii, mai multi taximetristi au blocat intersectia Decebal cu Menumorut pentru cateva minute.
La fata locului a venit si politia, care a promis ca data viitoare cand soferii de taxi vor mai crea un astfel de scandal, cel vinovat nu va mai fi taxat cu o simpla amenda. Potrivit directorului Ioan Bungau, conflictul a inceput in apropierea Pietei Decebal. “Un taximetrist a iesit din parcare fara sa se asigure si mi-a taiat calea pur si simplu. Am scos capul pe fereastra si l-am intrebat: "Mai copile, tu sti ce e aia acordare de prioritate sau trebuie sa avem un accident ca sa afli?". In loc sa-si ceara scuze, a inceput sa ma injure. Dupa incident am mers direct la sediul firmei, ca sa vorbesc cu administratorul, insa nu l-am gasit. Cand am ajuns in intersectie m-au incoltit 16 taximetristi. Mi-au taiat calea si m-au blocat”, a spus Bungau.
Pe de alta parte, insa, taximetristii il acuza pe director ca s-ar face vinovat de tot scandalul . “Taximetristul a recunoscut ca a gresit cand a iesit din parcarea din piata, dar sustine ca a fost injurat de Bungau si ca acesta a coborat din masina si a lovit cu pumnul capota taximetrului”, a declarat administratorul “VIP Taxi”, Calin Stana.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă