13.7 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialSe lanseaza HBO Comedy

Se lanseaza HBO Comedy

» Din 13 aprilie se va lansa  in Romania canalul HBO Comedy, fiind un bonus
pentru abonatii HBO.

» HBO Comedy va difuza exclusiv
programe de umor premium, seriale
si filme de comedie.

» Lansarea HBO Comedy in Romania
vine intr-un moment al reasezarii "pietei de umor TV" din cauza migratiilor din ultimele luni.

Ileana Cecanu, PR coordonator HBO, spune ca lansarea postului nu este intamplatoare: "Studiile de piata regionale realizate inainte de lansarea acestui canal de filme ne-au indicat o cerere foarte mare pentru un continut dedicat umorului de clasa, asa ca avem certitudinea ca HBO Comedy se va situa in topul preferintelor abonatilor nostri. HBO Comedy va satisface nevoia de divertisment si relaxare prin intermediul comediilor".
Riscul "canibalizarii" programului originar este minimizat de cei de la HBO: "HBO Comedy este un canal de filme dedicat exclusiv productiilor de comedie, reprezentand un multiplex tematic pentru HBO. Prin urmare, acesta reprezinta inca o optiune de vizionare pentru abonatii pe care deja ii avem", spune Ileana Cecanu.
si pentru ca HBO Comedy are un target descris simplu "de familie", printre programele de comedie destinate acestui canal se vor gasi si productii destinate copiilor chiar daca publicul traditional HBO este alcatuit intr-o mare parte din adulti.
HBO Comedy va difuza in premiera seriale de comedie consacrate: "Entourage", "Extras" sau "The War at Home", cunoscute deja de pe HBO. "Razboiul de acasa" vine dupa un sezon excelent in care s-a aflat pe primul loc in SUA intre preferintele publicului cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani. Serialele noi care se vor difuza in 2007 sunt "Weeds", "The Class", "Lucky Louie", "The Worst Week of My Life", "The IT Crowd", "Lovespring International" si "Aqui No Hay Quien Viva".
"The Class" este o comedie despre un grup de indivizi trecuti de douazeci de ani, legati de faptul ca au fost in aceeasi clasa in scoala generala. Zece ani mai tarziu, vietile lor se intersecteaza si ies la iveala contrastele intre carierele diferite pentru care fiecare dintre ei a optat. "Weeds" este un serial de serial de 10 episoade – in rolurile principale ii intalnim pe Mary-Louise Parker, Elizabeth Perkins si Kevin Nealon – care expune micile secrete murdare ce se ascund in spatele peluzelor perfect amenajate si al usilor stralucitoare, dar inchise "ermetic" ale locuintelor din orasul fictiv Agrestic din California.
Serialul "The IT Crowd" se desfasoara intr-un subsol dezordonat si aruncat in cel mai adanc loc al Industries Reynholm. Aici muncesc Roy si Moss, departamentul IT, injurati si barfiti tot timpul de ceilalti colegi. Lumea lor de servere si firewall-uri este brutal zdruncinata de aparitia lui Jen, noua "relationship manager" care este un dezastru in relatia cu computerul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă