15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialScrisoare a lui Oltean către alegători: Nu-i putem lăsa pe Antonescu şi...

Scrisoare a lui Oltean către alegători: Nu-i putem lăsa pe Antonescu şi Ponta să ducă ţara de râpă

Preşedintele PDL Bistriţa-Năsăud, Ioan Oltean, afirmă, într-o scrisoare deschisă adresată cetăţenilor, că “Guvernul Ponta şi USL sunt în stare să sacrifice România” şi îi îndeamnă pe oameni să nu îi lase “să ducă ţara de râpă”, menţionând că el nu se va prezenta la referendum.

 

Ioan Oltean afirmă, într-o scrisoare deschisă dată publicităţii joi, în care se adresează cetăţenilor cu apelativul “Dragii mei”, că Guvernul Ponta şi USL “nu pot fi lăsate să ducă ţara de râpă”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Dragii mei, vă scriu aceste rânduri cu speranţa că nu aţi rămas indiferenţi la ultimele evenimente din România. Guvernul Ponta şi USL au preluat abuziv puterea, au încălcat legea şi principiile democraţiei. În doar şaptezeci de zile echipa Ponta-Antonescu-Voiculescu a distrus echilibrul şi stabilitatea economică, credibilitatea şi imaginea României la nivel european şi internaţional. Absolut nimic nu a putut sta în calea setei lor de putere”, se arată în scrisoarea lui Oltean.

Deputatul PDL aminteşte totodată că “ţările civilizate” sunt îngrijorate de ce se întâmplă în România.

“Toată această situaţie a fost provocată de un prim-ministru care stă la masă cu minciuna. Echipa Ponta-Antonescu-Voiculescu nu se va opri aici! USL nu se va opri aici! USL sacrifică interesele şi nevoile românilor pentru propriile lor interese. Inconştienţa Guvernului Ponta a transformat România în oaia neagră a Europei. Acţiunile anti-democratice ale USL, preluarea abuzivă a puterii au provocat indignarea şi neîncrederea Uniunii Europene şi sunt o lovitură dată statului de drept, cu consecinţe grave asupra nivelului de trai al fiecărui român”, mai scrie Oltean.

Deputatul PDL susţine că “abuzurile” Guvernului Ponta “au strivit” leul în raport cu moneda euro şi au dus în acest fel la o viaţă mai scumpă pentru fiecare familie din România.

“Neîncrederea investitorilor îi lasă pe români fără locuri de muncă şi măreşte şomajul. Îngrijorarea Uniunii Europene poate duce la restrângerea dreptului la liberă circulaţie şi de muncă şi îi poate lăsa pe agricultorii români fără subvenţii. Guvernul Ponta şi USL compromit viitorul copiilor noştri. Guvernul Ponta şi USL sunt în stare de orice pentru a se salva. Guvernul Ponta şi USL sunt în stare să sacrifice România. Nu putem să-i lăsăm să ducă această ţară de râpă! La referendumul din 29 iulie nu mă prezint!”, scrie deputatul Ioan Oltean.

Colegiul Director al PDL a decis, marţi, să îndemne alegătorii să nu participe la vot la referendumul din 29 iulie pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.

Cele mai citite

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

Trei scenarii pentru Europa

Alegerile europarlamentare din iunie 2024 sunt cruciale pentru viitorul Europei. Există cel puțin trei blocuri de partide care se bat pentru câștigarea puterii în...

Ciolacu anunță că se modifică plafonul de la care se impozitează pensiile

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat, luni, că de la 1 septembrie, odată cu recalcularea pensiilor, se va modifica şi plafonul peste...
Ultima oră
Pe aceeași temă