12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialSĂGETĂTOR 4 - 10 februarie

SĂGETĂTOR 4 – 10 februarie

Sambata, chiar daca este in plin weekend, metodele dvs. de lucru sunt eficiente, in plus trebuie sa nu pierdeti din vedere faptul ca in dvs. zace un potential geniu. Orice veti spune nu numai ca va uimi audienta, dar chiar dvs. insiva sunteti uimiti de ceea ce va poate iesi din gura. Este ideal sa aveti la indemana ceva de notat astfel incat sa nu se piarda ceea ce involuntar sau nu ati conceput.

Nu uitati deci, creativitatea este la cote maxime, este momentul in care daca sunteti la o manifestare sau aveti in cap vreo intreprindere sa stiti ca beneficiati de un potential deosebit. Incantati de ceea ce ati realizat sambata, va puteti permite duminica sa traiti intr-un “dolce far niente”, binevenit, dar dorit de catre partenerul de viata pe care l-ati cam neglijat. Este totusi valabil si pentru familie sau pentru copii.

Pe luni ajungeti sa fiti relaxat de-a binelea asta pentru ca, in sfarsit, dupa o lunga perioada de vreme, agenda dvs. este flexibila si asta va face nu numai fericit, dar sunteti chiar mai productivi atunci cand nu sunteti supus constrangerilor de nici un fel. In zilele de marti sau miercuri un avantaj considerabil va iese in cale. Fie ca este vorba de o vacanta norocoasa, un bonus consistent sau chiar o avansare, va surprinde in mod mai mult decat placut si incepeti sa credeti ca sunteti de-a dreptul insemnat de steaua dvs. norocoasa.

Ceea ce se vede in aceste zile este ca pe cat de bine va este dvs. pe atat de generos va exprimati fata de anturaj. Nu este vorba doar de ajutor material desi si asta va fi, dar va veti oferi voluntar sa puneti umarul pentru cauza oricaruia care se afla in nevoie. Ceva mai rar pentru Sagetator, ca nu exceleaza el in atata generozitate.

Pe joi este posibil ca unele amanunte sa ajunga la urechile dvs. si sa aiba nesansa de a va schimba tonusul pozitiv de care ati beneficiat pana acum. Daca nu asta macar va vor plictisi, dar tot ceva rau vor produce. Este bine sa treaca mai repede, pentru ca daca nu se produc acum, sigur va vor strica weekendul viitor. Si n-ati vrea sa stati suparat pe partener tocmai atunci. Sanatate – tonus bun. Banii – stabilitate.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă