12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialRoman Polanski, acuzat din nou de abuzuri sexuale

Roman Polanski, acuzat din nou de abuzuri sexuale

Cineastul Roman Polanski este din nou acuzat de o femeie că a abuzat-o sexual. Este vorba despre fostul manechin Edith Vogelhut, care îl acuză pe regizor că, în 1974, ar fi drogat-o, legat-o şi obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu el.

După cum transmite postul CBS, citat de ziare.com, totul s-ar fi petrecut când femeia, acum în vârstă de 57 de ani, avea 21 de ani. La o petrecere organizată în casa lui Jack Nicholson, tânăra şi frumoasa Edith, pe atunci model şi ziarist la revista “Glamour”, a rămas singură cu Polanski.

După ce au consumat alcool peste măsură, Edith susţine că Polanski a obligat-o să întreţină relaţii sexuale sado-maso cu el. “Îmi imaginam că vom face sex, dar nu m-am aşteptat ca voi fi sodomizată. Am fost umilită şi n-a fost nimeni căruia să-i pot povesti”, povesteşte acum femeia.

Potrivit sursei citate, Edith Vogelhut s-a prezentat în faţa procurorului districtului Los Angeles şi a făcut toate aceste declaraţii, la puţin timp după ce actriţa Charlotte Lewis l-a acuzat pe cineast că a abuzat-o sexual când ea avea doar 16 ani.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă