22.4 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialROGBC şi-a desemnat câştigătorii

ROGBC şi-a desemnat câştigătorii

Consiliul Român pentru Clădiri Verzi a anunţat câstigatorii proiectelor şi iniţiativelor din domeniul clădirilor verzi, evenimentul având loc pe data de 10 mai la Athenée Palace Hilton.

Concursul a fost disponibil pentru toate companiile active în România ce au avut proiecte finalizate până la data de 31 decembrie 2011. Concursul de anul acesta a avut o creştere a numărului de înscrieri şi o impresionantă lista de proiecte, companii şi activităţi educaţionale. Premiile oferite de RoGBC sunt fabricate din 100% materiale refolosite, parte a unei fabrici de ferestre (ramă din lemn şi sticlă).

Produsul Inovativ al Anului a fost acordat companiei AGC Flat Glass România, Schneider Electric a fost desemnată compania sustenabilă a anului iar premiul Furnizorul Verde de Servicii al Anului a fost acordat firmei Epstein Engineering & Architecture. Proiectul Verde al Anului (proiect mic) a revenit Feliciei şi lui Marius Ienculescu-Popovici, în timp ce Proiectul Verde al Anului (proiect mare) a fost acordat pentru CRYSTAL Tower Business Center.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă