12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialRevista Closer, anchetată în scandalul amoros din Franţa

Revista Closer, anchetată în scandalul amoros din Franţa

Justiţia franceză anchetează revista Closer după ce aceasta a publicat a o serie de fotografii cu actriţa Julie Gayet, presupusa iubită a preşedintele Francois Hollande, relatează Mediafax.

Ancheta preliminară, pentru “încălcarea vieţii private”, a fost declanşată în urma unei plângeri depuse de actriţa Julie Gayet după publicarea unui al doilea set de fotografii, a anunţat procurorul din Nanterre, Robert Gelli.

Potrivit procurorului, plângerea vizează în special cel de-al doilea număr al revistei Closer, în care Julie Gayet apare la volanul maşinii sale, un loc privat, potrivit legii franceze.

Actriţa a mai depus o plângere, în martie 2013, pentru identificarea autorilor zvonurilor privind o relaţie a sa cu preşedintele Franţei, însă ancheta deschisă de Parchetul din Paris a fost clasată în luna august.

Noua ofensivă judiciară declanşată de actriţă are loc în paralel cu procesul civil pentru încălcarea vieţii private vizând revista Closer care începe la 6 martie la tribunalul din Nanterre. În acest proces, Julie Gayet a cerut despăgibiri în valoare de 50.000 de euro şi plata a 4.000 de euro pentru cheltuieli de judecată, precum şi publicarea deciziei justiţiei în paginile revistei.

Revista Closer a dezvăluit la 10 ianuarie relaţia actriţei, în vârstă de 41 de ani, cu preşedintele Francois Hollande. După două săptămâni de mediatizare intensă a scandalului, Francois Hollande şi-a anunţat, la 25 ianuarie, despărţirea de Valerie Trierweiler, partenera sa oficială din 2007.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă