12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR: Locuri suplimentare pentru femei în lagărele din Coreea de Nord

REVISTA BLOGURILOR: Locuri suplimentare pentru femei în lagărele din Coreea de Nord

Pe blogurile de luni, citim despre lagărele de muncă din Coreea de Nord și despre oncertele Royal Liverpool Philharmonic Orchestra de la Festivalul Internațional ”George Enescu”. 

Adelin Petrișor scrie, pe blogul său, că imagini prin Satelit realizate de SUA au arătat că sunt tot mai multe femei în lagărele din Coreea de Nord. Experții au analizat imagini din satelit și au stat de vorbă cu foști deținuți și gardieni. Astfel, la unul dintre cele mai mari lagăre din Coreea de Nord s-a mai deschis o aripă de aproximativ 1.000 de locuri pentru femei. Din cauza problemelor economice foarte mult nord-coreence fug în China, unde muncesc la negru pentru a-și întreține familiile. 

Pe blogul victorkapra.ro, citim despre concertele Royal Liverpool Philharmonic Orchestra de la Festivalul Internațional ”George Enescu”. ”Liverpool are două instituții celebre în lumea întreagă. Prima este clubul de fotbal (dacă vă doriți și o comunitate în jurul brandului, studiați șiacest caz).A doua este Royal Liverpool Philharmonic Orchestra, cea mai veche orchestră simfonică din Marea Britanie, înființată acum 175 de ani. Royal Liverpool Philharmonic Orchestra a susținut săptămâna trecută două fantastice concerte la Festivalul Enescu, cu sala arhiplină și cu ovații la final de câte zece minute. Pentru că e foarte, foarte bună”, a comentat bloggerul. Orchestra a scris pe blogul ei despre experiența de la București. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă