12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA BLOGURILOR: Închis duminica, fonduri structurale și cel mai frumos cadou din...

REVISTA BLOGURILOR: Închis duminica, fonduri structurale și cel mai frumos cadou din sport

Zoso scrie despre decizia autorităților maghiare, la inițiativa partidului creştin-democrat KDNP, de a nu mai permite marilor lanțuri de retail să aibă program în zilele de sărbătoare și se întreabă de ce BOR nu are nimic de zis în acest sens: Ungaria închide magazinele duminica.

Cum am ajuns să prezint Gala Fondurilor Structurale, alături de Melania Medeleanu, povestește Chinezu, pe blog. „…echipa fonduri-structurale.ro este cu adevărat o echipă. Care a reuşit să organizeze un eveniment mamut precum Gala Fondurilor Structurale cu un calm pe care nu l-am văzut de foarte multă vreme şi care mie mi-a spus că sunt foarte profi. Lucru confirmat de mulţi din cei prezenţi, cu care am povestit după eveniment şi care mi-au spus că „fără dragii de ei, nu am fi reuşit mai nimic”.

Aşa arată cel mai frumos cadou din sport pe care l-am primit vreodată, scrie Cristian Florea. Cum? Intrați să vedeți. E despre aurul din fiecare dintre noi.

Bloggerii fac fapte bune…, spune Loredana Pricopie. O bucurie pentru copiii de la secția de Oncologie a spitalului Fundeni.

Adela Pârvu ne întreabă: Ce lucru bun ți s-a întâmplat anul acesta? 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă