20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialPRO TV a anunțat grila de toamnă. Care sunt noutățile

PRO TV a anunțat grila de toamnă. Care sunt noutățile

Trustul de televiziune Pro Tv și-a lansat, miercuri, grila de toamnă, care include atât emisiuni cunoscute, cât și emisiuni noi.

Astfel, din această toamnă telespectatorii vor putea viziona noi sezoane ale emisiunilor: ”Vocea României”, ”Masterchef”, ”Visuri la cheie”, dar și serialul ”Las Fierbinți”.

Show-ul ”Vocea României”, va începe, de vinerea viitoare, de la 20:30, sub bagheta celor trei jurați Tudor, Loredana, Smiley și Moga. Astfel, lupta pentru al cincilea trofeu Vocea României se va da într-un decor spectaculos și cu reguli noi, care vor duce show-ul la un nou nivel.

Al șaselea sezon al emisiunei ”MasterChef”, ce îi are ca jurați pe Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean, va începe pe 14 septembrie, de la 20.30. Show-ul culinar va avea probe surprinzătoare, locații spectaculoase și neașteptate, concurenți uimitori, dar și cu o serie de noutăți, precum introducerea șorțului auriu, care trimite concurentul care îl primește direct în bucătăria MasterChef.

”Visuri la cheie” se pregătește să revină cu un nou sezon în fiecare miercuri, de la 20:30. Astfel, de pe 23 septembrie, Dragoș Bucur și echipa sa de profesioniști vor prezenta românilor familii cu care soarta a fost dură, pe care le vor ajuta să aibă un trai mai bun. Telespectatorii vor vedea, în premieră în emisiune, cum o casă este dărâmată pentru a reconstrui una complet nouă și vor face cunoștință cu un nou ajutor în echipa emisiunii, un arhitect peisagist care își va lăsa amprenta pe spațiile verzi ale caselor renovate.

Cel mai urmărit serial de comedie din România, Las Fierbinți, revine din toamnă cu sezonul opt, începând cu 24 septembrie, ora 20:30. În fiecare joi, Celentano, Bobiță, Gianina, Giani și alți actori vor trece timp de două ore prin aventuri și întâmplări pline de umor.

Pro Tv va lansa, din toamnă, o nouă emisiune, ”Clipa de fericire”, ce o are ca prezentat de știrista Amalia Enache. Jurnalista  Pro Tv va aduce în față oameni cu povești de viață impresionante, cărora li se vor îndeplini dorințe și le vor fi oferite momente de bucurie. Pentru aceștia, Amalia și echipa au pregătit o mulțime de momente surprinzătoare, într-o emisiune care celebrează faptele bune și optimismul! 

 „Prioritățile PRO TV, atât în 2015, cât și în următorii ani, sunt de menținere a nivelului de calitate – în ceea ce privește echipa, standardele de jurnalism, producțiile și audiențele -, încorporarea inovației în tot ceea ce facem – atât în formatele existente, cât și în găsirea unora noi -, consolidarea portofoliului, oferind telespectatorilor o experiență completă TV și online, dezvoltarea continuă a mărcii puternice PRO TV și asigurarea unui business stabil și sănătos. Rezultatele înregistrate în primele 8 luni ale acestui an, la nivelul publicului comercial, atât pentru PRO TV, cât și la nivelul întregului grup CME în România, ne confirmă că avem rețeta și ingredientele perfecte pentru telespectatorii noștri. Creșterea constantă înregistrată în ultimii ani la nivel de prime time, îmbunătățirea rezultatelor la nivel de grup CME în România și ocuparea în mod constant a primelor poziții în topul programelor sunt rezultatele clare care ne fac să spunem că toamna aceasta va fi una excepțională.” a declarat CEO PRO TV, Aleksandras Cesnavicius.

În perioada ianuarie – august 2015, PRO TV a menținut o cotă de piață de 24% în prime-time, crescând diferența față de competiție. La nivelul grupului CME în România, în primele 8 luni ale anului, creșterea față de aceeași perioadă a anului trecut este de 1.5 puncte procentuale, de la 30.6% cotă de piață în 2014, la 32.1% cotă de piață anul acesta. Vara PRO TV, perioada 15 iunie – 31 august, a obținut un share de 22% în prime time, în creștere cu 1.7 puncte procentuale față de aceeași perioadă din 2014, conform unui comunicat remis de Pro Tv.

 

Cele mai citite

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă