19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialReghecampf este nemultumit de egalul obtinut de Steaua cu Pandurii

Reghecampf este nemultumit de egalul obtinut de Steaua cu Pandurii

Roş-albaştrii rămân neînvinşi în acest sezon, însă Reghecampf a plecat nemulţumit de la Târgu Jiu. I-a plăcut jocul echipei sale, dar nu şi rezultatul. 

Ne-am creat ocazii bune, din pacate nu am reusit sa fructificam aceste sanse. 1-1 este un rezultat care pe noi nu ne multumeste. Jocul nostru a fost unul foarte bun. M-a nemultumit ca am avut ocazii clare de marca si nu am reusit sa marcam. Trebuie sa fim mult mai atenti si sa fructificam aceste ocazii”, a spus Reghecampf la finalul meciului.

Tehnicianul gorjenilor, Cristi Pustai, s-a declarat mulţumit de rezultat şi s-a plâns de absenţa lui Matulevicius.

Rezultatul nu-l putem comenta. Este echitabil, pentru ca au fost doua reprize diferite, noi am dominat-o pe prima, Steaua pe a doua.

E pacat ca am luat gol din faza fixa. Ma intristeaza, pentru ca sunt momente pe care le antrenam. Ce sa ne mai lamentam? Am luat un gol din zona unde trebuia sa fie Matulevicius, poate altfel era duelul aerian”, a reacţionat Pustai la finalul meciului.

Marcatorul golului gorjenilor, Eric de Oliveira, s-a declarat dezamăgit că echipa sa a scăpat iarăşi printre degete victoria.

Avem multe ocazii si nu dam gol. Steaua a avut putine ocazii, dar a finalizat. Am luat gol dintr-o faza fixa, la care antrenorul ne-a spus mereu sa avem grija, ca au fundasi mari”, a explicat Eric la finalul meciului.

In prima repriza am jucat mai mult pe contraatac si am avut mai multe ocazii. In a doua rep au venit peste noi, pentru ca trebuiau sa dea gol, sa ne egaleze. Ne-au presat mai mult, din cauza asta am si luat gol”, a spus Alin Buleică.

Steaua Bucureşti a terminat la egalitate în deplasare, scor 1-1, cu echipa Pandurii Târgu Jiu, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, scrie Mediafax

 

Golurile au fost marcate de Eric ’27 pentru Pandurii şi Szukala ’49 pentru Steaua.

1-0: Eric deschide scorul cu un şut din afara careului, profitând de ieşirea lui Tătăruşanu.

1-1: Szukala egalează cu o lovitură cu capul de la marginea careului mic.

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Unguruşan, Christou, Rada, Momcilovici – Anton, Breeveld – Buleică (Ciucur ’77), Eric (Dos Santos ’68), Distefano – Nicoară (Sipo ’85). Antrenor: Cristian Pustai.

Steaua: Tătăruşanu – Georgievski (Chipciu ’46), Szukala, Gardoş, Latovlevici – Prepeliţă (Neagu ’63), Bourceanu – Ad. Popa, N. Stanciu (Iancu ’46), Tănase – Kapetanos. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Georgievski ’26, Gardoş ’29, Szukala ’38, Prepeliţă ’52, Chipciu ’67, Tănase ’88. Arbitri: Radu Petrescu (central) – Cristian Nica, Valentin Avram (asistenţi) – Florin Miron (rezervă). Observatori: Patriţiu Abrudan, Ion Turculeanu

Cele mai citite

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat Ministerul Muncii: Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale

Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul...

Toni Kroos pune ghetele în cui. “Gata cu Real, gata cu fotbalul”

Legendarul Toni Kroos a făcut marele anunț. Mijlocașul Realului se retrage din fotbal, după EURO 2024, potrivit spuselor sale. Fotbalistul german Toni Kroos, în vârstă...

Achiziția avioanelor F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică pe 50 de ani

Achiziția avioanelor militare F-35 ar crea locuri de muncă și ar accelera dezvoltarea tehnologică a României pentru următorii 50 de ani, afirmă un comunicat...
Ultima oră
Pe aceeași temă