12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialRecep Erdogan: Vom lupta până la capăt împotriva atacurilor armate ale grupurilor...

Recep Erdogan: Vom lupta până la capăt împotriva atacurilor armate ale grupurilor teroriste şi forţelor ce le susţin

Liderul de la Ankara, Recep Tayyip Erdogan, a condamnat dur atacul petrecut într-un club de noapte din Istanbul, spunând că Turcia va lupta până la capăt împotriva tuturor formelor de atac ale grupărilor teroriste şi susţinătorilor acestora, notează Reuters, citat de Mediafax.

“Ca naţiune, vom lupta până la capăt nu doar împotriva atacurilor armate ale grupurilor teroriste şi forţelor ce le susţin, dar şi împotriva atacurilor economice, politice şi sociale. Ei încearcă să creeze haos, să demoralizeze poporul nostru şi să destabilizeze ţara prin aceste atacuri abominabile ce vizează civili. Ne vom păstra calmul ca naţiune, rămănând uniţi şi niciodată nu vom ceda în faţa unor astfel de jocuri murdare”, a declarat Erdogan, potrivit unui comunicat.


Citeşte şi: TERORIST VÂNAT. Criminalul care a provocat baia de sânge de la petrecerea de Revelion este în libertate. Rudele celor uciși încep noul an cu ceremonii funerare sfâșietoare în timp ce autoritățile expun o secretomanie bizară | VIDEO și FOTO

Sute de persoane care petreceau noaptea de Revelion în clubul exclusivist Reina din Istambul au fost atacate cu o armă automată de către un terorist. Îmbrăcat în Moș Crăciun, atacatorul a tras la întâmplare în mulțimea strânsă în club pentru noaptea de Revelion. Momentan nu au fost identificați români printre cei uciși de atacul terorist sau printre răniți.


 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă