19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialRCJ Farul a urcat pe trei

RCJ Farul a urcat pe trei

Constantenii au invins la Cluj si au urcat pe podiumul clasamentului intermediar.

Inceputul mai putin bun al play-off-ului a fost dat uitarii de constantenii de la RCJ Farul Constanta. Dupa ce au pierdut in fata celor de la Steaua si Baia Mare, constantenii au reusit doua victorii care i-au readus serios in lupta pentru titlu. Dupa ce la mijlocul saptamanii trecute au invins Dinamo, elevii lui Bruce Hodder au reusit sa se impuna si pe terenul celor de la Cluj. Partida s-a disputat sambata, in cadrul etapei a IV-a a play-off-ului Diviziei Nationale la rugby. Echipa de pe litoral si-a trecut in cont cele patru puncte plus punctul bonus, dar nu a fost scutita de emotii. gazdele au condus la pauza cu un incredibil 17-7, dar evolutia din repriza secunda a constantenilor a fost perfecta si astfel victoria a revenit gruparii de la malul marii, scor 33-20. In aceste conditii, RCJ trece pe locul trei in clasament, la egalitate de puncte cu formatia urmatoare, stiinta Baia Mare, care are insa un meci mai putin disputat. Constantenii mai au de recuperat doar trei puncte si fata de locul doi. Acest loc ar aduce la finalul play-off-ului avantajul terenului propriu, in semifinale.
Programul infernal de meciuri continua pentru echipa de pe litoral. Aceasta urmeaza a intalni la mijlocul saptamanii pe Universitatea Timisoara. Partida se va disputa miercuri, pe stadionul din Constanta si conteaza pentru etapa a V-a a play-off-ului.

CINE
In play-out, cealalta reprezentanta a Constantei in Divizia Nationala, Constructorul Cleopatra, a reusit un nou succes ce o indeparteaza serios de zona retrogradarii. Constantenii s-au impus pe terenul celor de la Brasov cu scorul de 47-12 si astfel si-au consolidat si ei pozitia a treia in ierarhia play-out-ului.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a discutat cu Joe Biden despre programul Visa Waiver

Preşedintele Klaus Iohannis a abordat în discuţia avută marţi la Casa Albă cu preşedintele Joe Biden şi despre acceptarea României în programul Visa Waiver,...

Primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și fastuoasa investire a lui Putin. Simple încondeieri

Două evenimente majore, nemediatizate la aceleași dimensiuni - primirea triumfală a lui Xi Jinping la Élysée și investirea lui Vladimir Putin cu un nou...
Ultima oră
Pe aceeași temă