23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialRazie la târgul de maşini Vitan din Capitală

Razie la târgul de maşini Vitan din Capitală

Poliţiştii de investigare a fraudelor fac, duminică, o razie la târgul de maşini Vitan din Capitală, fiind vizate evaziunea fiscală, identificarea unor maşini furate şi comercializarea de produse contrafăcute, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

La acţiune participă poliţişti de la Servciul de Investigare a Fraudelor Sector 4 şi echipaje de jandarmi.

“Acţiunea vizează evaziunea fiscală, punerea în vânzare a unor produse contrafăcute, contrabanda şi identificarea unor eventuale autoturisme furate”, a spus Diana Sarca.

Ea a precizat că acţiunea vizează şi comerţul stradal ilegal, pentru că în zona târgului de la Vitan vin şi persoane care vând îmbrăcămine şi încălţăminte sau produse de uz casnic.

Acţiunea poliţiştilor în târgul de la Vitan a început în jurul orei 10.30.

În urmă cu o zi, poliţiştii de investigare a fraudelor au făcut o razie la un centru comercial din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a verifica dacă sunt comercializate bunuri contrafăcute.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că în urma acţiunii sunt cercetate pentru evaziune fiscală 32 de societăţi comerciale, prejudiciul produs de acestea fiind estimat la aproximativ 70.000 de lei. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de aproximativ 64.000 de lei şi au indisponibilizat mărfuri de 20.000 de lei.

Cele mai citite

Peste 6000 de elevi s-au înscris la finala națională a concursului european de educație financiară European Money Quiz

Peste 6.260 de elevi, cu vârsta între 13-15 ani, din 390 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă