-1.1 C
București
joi, 27 ianuarie 2022
AcasăSpecialRazie la târgul de maşini Vitan din Capitală

Razie la târgul de maşini Vitan din Capitală

Poliţiştii de investigare a fraudelor fac, duminică, o razie la târgul de maşini Vitan din Capitală, fiind vizate evaziunea fiscală, identificarea unor maşini furate şi comercializarea de produse contrafăcute, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

La acţiune participă poliţişti de la Servciul de Investigare a Fraudelor Sector 4 şi echipaje de jandarmi.

„Acţiunea vizează evaziunea fiscală, punerea în vânzare a unor produse contrafăcute, contrabanda şi identificarea unor eventuale autoturisme furate”, a spus Diana Sarca.

Ea a precizat că acţiunea vizează şi comerţul stradal ilegal, pentru că în zona târgului de la Vitan vin şi persoane care vând îmbrăcămine şi încălţăminte sau produse de uz casnic.

Acţiunea poliţiştilor în târgul de la Vitan a început în jurul orei 10.30.

În urmă cu o zi, poliţiştii de investigare a fraudelor au făcut o razie la un centru comercial din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a verifica dacă sunt comercializate bunuri contrafăcute.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că în urma acţiunii sunt cercetate pentru evaziune fiscală 32 de societăţi comerciale, prejudiciul produs de acestea fiind estimat la aproximativ 70.000 de lei. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de aproximativ 64.000 de lei şi au indisponibilizat mărfuri de 20.000 de lei.

Cele mai citite

Video – Cum să pictezi o ușă

How to Paint a Door pic.twitter.com/lPuI1QV2oa — House Beautiful (@HouseBeautiful) January 26, 2022 The post Video – Cum să pictezi o ușă appeared first on casamea.ro.

Republica Moldova ia cu o mână de la România și dă cu cealaltă Rusiei

Republica Moldova se vede pusă din nou în situația de a lua rapid ajutorul pe care-l oferă România, dar în același timp trebuie să...

Hotelul Rex Mamaia, vândut mult sub prețul pieței

Râvnit de mulți afaceriști imobiliari, Hotelul Rex Mamaia ar putea fi vândut, cel puțin suspect, pentru doar 3 milioane de euro, mult sub prețul...
Ultima oră
Pe aceeași temă