27.8 C
București
sâmbătă, 21 mai 2022
AcasăSpecialRazie la târgul de maşini Vitan din Capitală

Razie la târgul de maşini Vitan din Capitală

Poliţiştii de investigare a fraudelor fac, duminică, o razie la târgul de maşini Vitan din Capitală, fiind vizate evaziunea fiscală, identificarea unor maşini furate şi comercializarea de produse contrafăcute, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

La acţiune participă poliţişti de la Servciul de Investigare a Fraudelor Sector 4 şi echipaje de jandarmi.

„Acţiunea vizează evaziunea fiscală, punerea în vânzare a unor produse contrafăcute, contrabanda şi identificarea unor eventuale autoturisme furate”, a spus Diana Sarca.

Ea a precizat că acţiunea vizează şi comerţul stradal ilegal, pentru că în zona târgului de la Vitan vin şi persoane care vând îmbrăcămine şi încălţăminte sau produse de uz casnic.

Acţiunea poliţiştilor în târgul de la Vitan a început în jurul orei 10.30.

În urmă cu o zi, poliţiştii de investigare a fraudelor au făcut o razie la un centru comercial din Sectorul 6 al Capitalei, pentru a verifica dacă sunt comercializate bunuri contrafăcute.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că în urma acţiunii sunt cercetate pentru evaziune fiscală 32 de societăţi comerciale, prejudiciul produs de acestea fiind estimat la aproximativ 70.000 de lei. Poliţiştii au dat amenzi în valoare de aproximativ 64.000 de lei şi au indisponibilizat mărfuri de 20.000 de lei.

Cele mai citite
00:02:20

VIDEO: OMS convoacă o reuniune de urgență pe fondul creșterii numărului de cazuri de variola maimuței

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a organizat vineri o reuniune de urgență pentru a discuta despre recenta epidemie de MONKEYPOX (n.r.. variolă a maimuțelor),...
00:01:09

VIDEO: Biden se întâlnește cu noul președinte sud-coreean la Seul

Președintele american Joe Biden și noul său omolog sud-coreean Yoon Suk-yeol s-au întâlnit la Seul, fiind primul lor angajament diplomatic de la învestirea acestuia...

Facultatea de Horticultură din București lansează campania: „Bujorul – Floarea Națională și Simbol Floral al României”

Facultatea de Horticultură din București lansează campania: "Bujorul - Floarea Națională și Simbol Floral al României.Facultatea de Horticultură din cadrul Universității de Științe Agronomice...
Ultima oră
Pe aceeași temă