16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialRAZIE de AMPLOARE în Bucureşti. Poliţiştii au descins la evazioniştii din domeniul...

RAZIE de AMPLOARE în Bucureşti. Poliţiştii au descins la evazioniştii din domeniul PANIFICAŢIEI

Poliţia Capitalei controlează şi verifică, marţi dimineaţă, mai multe societăţi comerciale, cu aproximativ 30 de puncte de lucru din Bucureşti, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei.

Acşiunea vine după reducerea TVA-ului la produsele de panificaţie.

Controalele poliţiştilor Capitalei vizează agenţii economici care au ca obiect de activitate fabricarea pâinii, a prăjiturilor şi a produselor proaspete de patiserie.

Activităţile desfăşurate de către peste 70 de poliţişti bucureşteni se axează pe legalitatea înregistrării în contabilitatea societăţilor comerciale a tuturor operaţiunilor contabile efectuate, respectiv achiziţii de materie primă (făină, drojdie, amelioratori etc.), dar şi pe comercializarea produselor de panificaţie către consumatori.

La această acţiune poliţiştii bucureşteni beneficiază de sprijinul inspectorilor din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, precum şi al celor din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti.

Cele mai citite

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă