12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialRapid - Vaslui 3-2 Scandal la cabine. Rapid s-a calificat spectaculos in...

Rapid – Vaslui 3-2 Scandal la cabine. Rapid s-a calificat spectaculos in finala Cupei Romaniei.

UPDATE Jucătorii celor două echipe s-au luat la bătaie în drumul spre cabine. Scandalul a plecat de la Wesley şi de la Borjan, Constantin şi Roman au încercat să aplaneze scandalul! Meleul s-a soldat şi cu lovituri bine plasate, anunta Prosport.

“A fost puţină tensiune după meci, aşa e la fotbal. Au fost cinci goluri frumoase, un meci fantastic, să nu discutăm despre ce a fost la vestiare”, a declarat Constantin Zotta la GSP TV.

Rapid a invins Vaslui cu scorul de 3-2 si s-a calificat in finala Cupei Romaniei. Meciul a fost spectaculos cu foarte multe goluri. Fiecare echipa a fost aproape de calificare, dar Rapid a reusit sa intoarca rezultatul si sa lupte pentru trofeu. Meciul a debutat vijelios. In secunda 2o Nicolae Grigore ii fura mingea lui Anderson si inscrie. Replica vasluienilor nu se lasa asteptata si in minutul 6 Wesley egaleaza. repriza secunda debuteaza cu un gol marcat de Wesley si Vaslui este in finala. Insa Alexa nu este de acord cu asta si in minutul 64 inscrie imparabil cu un sut de la 18 metri. Vasluienii se arunca in atac si au cateva mari ratari. Antrenorul rapidului, Razvan Lucescu, a fost trimis in tribuna pentru proteste in minutul 73. Roman rezolva ecuatia calificarii si in minutul 89 profita de gafa portarului Borjan si inscrie. In minutele de prelungire Adailton este eliminat pentru primirea celui de-al doilea cartonas galben. Rapid s-a calificat in finala Cupei Romaniei dupa o pauza de 5 ani.

 

În tur, Rapid s-a impus, în deplasare, cu scorul de 1-0.

Golurile gazdelor au fost marcate de N. Grigore ‘1, Alexa ’64 şi Roman ’89, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Wesley, în minutele 6 şi 47.

1-0: Nicolae Grigore a profitat de o eroare a lui Anderson, a pătruns în careu şi l-a învins pe Borjan cu un şut plasat de la 14 metri.

1-1: Yero Bello a primit în partea stângă, a întors un fundaş, i-a pasat lui Wesley şi acesta a înscris cu latul din 3 metri.

1-2: Adailton a centrat din lovitură liberă de pe partea dreaptă şi Wesley a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

2-2: Deac i-a pasat lui Alexa şi acesta a înscris cu un şut din cădere de la 17 metri.

3-2: Portarul Borjan a scăpat balonul în urma unei centrări şi Roman pe fază a înscris de la 14 metri.

În minutul 90+1, Adailton a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben. Brazilianul nu a dorit să părăsească terenul şi a fost ţinut de coechipieri să nu ajungă la arbitrul Marius Avram. După trei minute de proteste, Adailton a părăsit terenul.

Rapid Bucureşti: Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Oros, Bozovici – N. Grigore (Roman ’71), Alexa, Grigorie – Deac, Herea (Pavlovici ’83), Surdu (Sburlea ’56). Antrenor: Răzvan Lucescu.

FC Vaslui: Borjan – Papp, M. Constantin, Anderson, Paito – Adailton, N’Doye, Stanciu (R. Costin ’46), Sânmărtean (Gheorghiu ’83) – Wesley, Yero Bello (Temwanjera ’69). Antrenor: Augusto Inacio.

Cartonaşe galbene: Surdu ’33, Bozovici ’57, Roman ’76 / Papp ’45, Paito ’45+2, Wesley ’51, Adailton ’55, ’90+1, Yero Bello ’66, M. Constantin ’88.

Cartonaş roşu: Adailton ’90+1.

Arbitri: Marius Avram (central) – Vasile Marinescu, Sebastian Stoianof (asistenţi) – Cătălin Popa (rezervă).

Observator: Paul Cazan.

La partida din Giuleşti au asistat aproximativ 2.500 de spectatori, numai femei şi copii. Comisia de Disciplină a LPF a decis ca FC Rapid să joace un meci fără spectatori, în urma incidentelor de la derbiul cu Dinamo, când fanii giuleşteni au aruncat torţe pe terenul de joc. Totodată, LPF a sancţionat clubul rapidist cu o penalitate de 2.000 de lei.

Fanele prezente la meci au scandat repetate rânduri injurii la adresa rivalelor Steaua şi Dinamo.

De asemenea, ele l-au înjurat pe preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi au scandat “Mitică la puşcărie”. În repriza a doua fanele giuleştene au afişat două bannere pe care scria: “Mitică, să ne pupi la p…..că” şi “Fenomenul s-a stricat când Mitică a candidat”.

Un alt banner afişat de fanele prezente în Giuleşti: “Bozo, respect, devotament şi dăruire / De-ar fi şi toţi ceilalţi ca tine”. La afişarea acestui banner, stewarzii au intervenit şi au încercat să-l confişte.

Arbitrul Marius Avram i-a trimis în tribună pe antrenorul cu portarii de la FC Rapid, Marius Bratu, şi pe team-managerul giuleştenilor, Dănuţ Perjă, precum şi pe antrenorul secund al vasluienilor, Ciprian Panait.

 

LIVETEXT Rapid – Vaslui 3-2

S-a terminat partida

MIN 90 + 1 Adailton a fost eliminat. Brazilianul a primit cel de-al doilea galben pentru un fault

MIN 89 GOOOL Rapid Portarul Borjan scapa mingea si Roman inscrie de la 11 metri

MIN 86 Cursa Sburlea. Centrarea rapidistului este prinsa de Borjan

MIN 84 RATARE Vaslui Pasa Adailton si N’doye suteaza peste poarta

MIN 82 Centrare Sanmartean. Papp nu ajunge la minge

MIN 80 Lupta in careul Rapidului. Temwanjera profita de o greseala a fundasilor giulesteni si trimite cu capul spre N’doye. Senegalezul trimite peste poarta din 6 metri

MIN 73 Antrenorul Razvan Lucescu este trimis in tribuna pentru proteste

MIN 64 GOOOL Rapid Pasa Deac, iar Alexa suteaza din prima de la 18 metri in poarta lui Borjan

MIN 46 GOOOL Vaslui Greseala a defensivei giulestene si Wesley a inscris cu capul. Jucatorul Vasluiului a fost scapat din marcaj de Marcos Antonio

MIN 45 SCHIMBARE VASLui Iese N. Stanciu,Intra Raul Costin

A inceput repriya secunda

S-a terminat prima repriză

MIN 39 Ratare Rapid. Alexa trimite cu capul balonul pe langa poarta Vasluiului

MIN 35 Papp si Bozovici s-au dat cap in cap. Bozovici sangereaza. Echipa medicala a intrat pe teren

MIN 30 Wesley încearcă o combinaţie rapidă cu Bello, dar Marcos Antonio intervine

MIN 16 Sut pe langa poarta lui Coman a lui Stanciu

MIN 9 Surdu a fost oprit gresit de arbitri. La reluare s-a observat ca Surdu a primit mingea in careu regulamentar

MIN 6 Goool Vaslui Bello centreaza in careu si Wesley inscrie din 2 metri in poarta lui Coman

SECUNDA 20 GOOOL Rapid Greseala Anderson. Nicolae Geigore recupereaza mingea si inscrie din careu

A inceput partida

Echipele de start:

Rapid: Coman – Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovic – Grigore, Alexa, Grigorie – Deac, Herea, Surdu

FC Vaslui: Borjan – Papp, M. Constantin, Anderson, Paito – N’Doye, N. Stanciu – Adailton, Wesley, Sânmărtean – Bello

Cine va merge în finală

Rapid Bucureşti întâlneşte astăzi, de la ora 21:30, în Giuleşti, formaţia FC Vaslui în meciul decisive pentru calificarea în finala Cupei României. Echipa din Giuleşti este favorită, după ce în meciul tur a obţinut o victorie cu 1-0 în deplasare. Stadionul Rapidul este suspendat pentru semifinala cu Vaslui, însă Liga Profesionista de Fotbal a acceptat ca la acest meci să poată intra femeile şi copiii până în 14 ani.

ECHIPE probabile:

RAPID: Coman – Duarte, Marcos Antonio, Oros, Bozovic – Grigore, Alexa, Grigorie – Deac, Herea, Surdu. Antrenor Răzvan Lucescu

FC Vaslui: Borjan – M. Constantin, Papp, Anderson, Paito -R. Costin, Adailton, N’Doye, N. Stanciu, Wesley – Temwanjera. Antrenor: Augusto Inacio

Meciul Rapid Bucureşti – FC Vaslui se va disputa miercuriă seara, de la ora 21:30, în direct la Pro TV şi LIVESCORE pe romanialibera.ro.

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă