20 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialRapid - stadion suspendat 4 etape şi amendă de 60.000 lei

Rapid – stadion suspendat 4 etape şi amendă de 60.000 lei

Comisia de disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a sancţionat clubul Rapid Bucureşti cu ”interzicerea dreptului de organizare a jocurilor pe stadionul propriu pentru 4 etape” şi o amendă de 60.000 lei, potrivit Agerpres.

Decizia a survenit în urma incidentului petrecut la partida cu FC Braşov (1-0), din ultima etapă a campionatului, când o tânără suporteră s-a ales cu arsuri pe faţă din cauza unei torţe aruncate din galeria giuleşteană.

Claudiu Voiculeţ (Pandurii) a fost suspendat două etape şi amendat cu 3.000 de lei pentru eliminarea din meciul cu FC Vaslui. Comisia a respins contestaţia vasluienilor care au cerut să câştige meciul la ”masa verde”, pentru că gorjenii nu ar fi plătit la timp o datorie către Internaţional Curtea de Argeş, formaţie al cărei loc l-au preluat în Liga I.

Bruno Fernandes (FCM Tg. Mureş) a primit doar o etapă de suspendare şi 740 de lei după eliminarea din partida cu U Cluj (0-2), deşi acesta a fost al patrulea cartonaş roşu văzut în acest sezon de jucătorul din Guineea Bissau.

Lui Florin Prunea, managerul sportiv al Astrei Ploieşti, i-a fost redusă suspendarea de la două luni la o lună şi amenda de la 2.300 lei la 720 de lei. Fostul internaţional fusese sancţionat în urma incidentelor de la meciul cu FC Vaslui (1-1), din etapa a 32-a a Ligii I.

Cele mai citite

Erdogan a decretat doliu național după moartea președintelui iranian Ebrahim Raisi

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a decretat luni o zi de doliu naţional după moartea preşedintelui iranian Ebrahim Raisi într-un accident de elicopter, relatează...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă