12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialRămăşitele unui bărbat, găsite în trenul de aterizare al unui avion în...

Rămăşitele unui bărbat, găsite în trenul de aterizare al unui avion în Arabia Saudită

Rămăşiţele unui bărbat au fost descoperite în trenul de aterizare al unui avion aparţinând unei companii private saudite care realiza o cursă de linie Beirut-Riad, a informat sâmbătă Agenţia Naţională de Ştiri (ANN) din Liban, citată de Agerpres.

Avionul companiei Nas Air a decolat vineri, la orele locale 23:30 (20:30 GMT), de pe aeroportul internaţional Rafic Hariri din Beirut şi a aterizat la Riad la ora locală 01:00 (22:00 GMT). Când autorităţile saudite au descoperit cadavrul, a cărui identitate nu se cunoaşte, au anunţat oficialităţile din Liban şi au deschis o anchetă. Şi la Beirut a fost deschisă o anchetă pentru a elucida circumstanţele incidentului.

Potrivit agentiei EFE, se pare că unii pasageri au observat că un bărbat care avea asupra sa o valiză de mici dimensiuni şi o pălărie alerga către avion cu câteva momente înainte de decolarea aeronavei. Potrivit ANN, bărbatul a căzut, s-a ridicat şi, deşi pasagerii au atras atenţia însoţitoarelor de zbor despre cele întâmplate, avionul a continuat procedurile de decolare.

Surse ale serviciului de securitate au declarat pentru EFE că ar putea fi vorba de o persoană care se afla ilegal în Liban şi care a încercat să se strecoare pe una dintre uşile din coada avionului.

Un roman de 20 de ani a reusit sa zboare de la Viena la Londra pe roata unui avion. El a scapat insa cu cateva zgarieturi si a primit permisiunea sa stea in Marea Britanie.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă