10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialRaluca Zenga a nascut

Raluca Zenga a nascut

Antrenorul italian Walter Zenga a devenit tatic dupa ce sotia sa, romanca Raluca, a nascut joi o fetita care va purta numele Samira Valentina.

Fetita s-a nascut la ora 16.36 (ora locala din Palermo), scrie Raluca Zenga pe blogul personal.

"Dragii mei fideli ai comunitatii MOV… astazi (n.r. joi) 19 Noiembrie 2009 la ora 16.36 (ora locala din Palermo), dupa un travaliu de 8 ore, am adus-o pe lume cu ajutorul lui Dumnezeu pe micuta noastra Samira Valentina, imediat intampinata cu nespusa emotie si nemasurata dragoste de catre mamica si fericitul tatic! Suntem binecuvantati", scrie Raluca.

Ea a anuntat ca in curand va posta pe blogul sau poze cu fetita si sotul ei, pentru a arata cat este de fericita.

"Cateva randuri din clinica pentru voi….si cat de curand prima noastra poza…cu mult drag de la o mamica in al noualea cer…istovita de fericita sau istovita dar fericita (tati o tine in brate!)", mai scrie Raluca.

Zenga, in varsta de 49 de ani, este casatorit din 2005 cu romanca Raluca Rebedea, iar micuta Samira este primul copil al cuplului. Fostul portar al lui Inter Milano mai are trei baieti din cele doua mariaje pe care le-a avut in trecut.

Cu ocazia nasterii primei sale fetite, tehnicianul italian a fost felicitat de presedintele lui Palermo, Murizio Zamparini, dar si de Goian si compania, scrie Corriere dello Sport.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă