19.2 C
București
vineri, 14 iunie 2024
AcasăSpecialRadu Mazăre a cântat imnul staţiunii Mamaia la "Happy Hour"

Radu Mazăre a cântat imnul staţiunii Mamaia la “Happy Hour”

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a fost invitat, alături de Loredana, la emisiunea “Happy Hour” de la Pro TV, unde au cântat îmnul staţiunii Mamaia, conform Mediafax.

Radu Mazăre a fost însoţit de mai multe tinere, atât el cât şi acestea fiind îmbrăcaţi în costume de baie în stilul anilor ’40. Primarul a cântat alături de Loredana imnul staţiunii Mamaia, al cărui videoclip va fi filmat pe 1 mai pe litoral.

Filmările la clipul piesei pentru promovarea staţiunii Mamaia vor avea loc în 1 şi 2 mai în mai multe locaţii din Mamaia, piesa respectivă urmând să fie interpretată de Loredana, Radu Mazăre şi Cabron.

Vezi şi APARIŢIE RARĂ: Kim Jong-un şi soţia sa, la inaugurarea unui spital 

“În clip eu o să fiu îmbrăcat în salvamar şi la vară toţi salvamarii din Mamaia vor fi îmbrăcaţi ca mine, cum sunt eu îmbrăcat în clip. Toţi în budigăi, cum erau prin anii 50, sigur, puţin stilizaţi, cu bretele”, a declarat Radu Mazăre pe 23 aprilie, într-o conferinţă de presă.

La începutul lunii aprilie, Radu Mazăre a povestit jurnaliştilor cum s-a născut imnul staţiunii Mamaia.

“Am vorbit cu Loredana şi i-am explicat ce vreau, iar după o oră îmi spune că are o melodie. Mi-a pus melodia şi pe urmă am mai discutat puţin. Peste două săptămâni îi dăm drumul, inclusiv cu cântarea mea, partea de rap”, a explicat Mazăre.

Cele mai citite

Clotilde Armand, plângere penală pentru abuz în serviciu: “Avem probe!”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a făcut o declarație puternică în contextul alegerilor pentru un nou mandat, anunțând că a depus o plângere penală...

NEWS ALERT. Cod roșu de furtună în București și judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi Ilfov

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis joi seara avertizări cod roşu de furtună pentru municipiul Bucureşti şi în localităţi din judeţele Ialomiţa, Călăraşi şi...

Pot serviciile profesionale SEO să crească vizibilitatea online a afacerii tale?

Pentru că timpurile o impun, iar preferințele clienților merg într-o anumită direcție, nicio afacere nu va avea succes astăzi dacă nu va avea o...
Ultima oră
Pe aceeași temă