20.6 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialRădăuţi:Tentativă de sinucidere la un spital, din cauza unei acuzaţii de FURT

Rădăuţi:Tentativă de sinucidere la un spital, din cauza unei acuzaţii de FURT

O bucătăreasă a Spitalului Municipal Rădăuţi şi-a tăiat venele de la o mână în faţa comisiei de disciplină care verifica cine a furat alimente din raţiile zilnice ale pacienţilor, relatează Mediafax. Femeia a suferit răni superficiale şi a fost internată în secţia de psihiatrie.

Directorul Spitalului Municipal Rădăuţi, Dorin Ţibeică, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că o angajată a blocului alimentar al spitalului a fost cercetată prealabil pentru o abatere disciplinară în legătură cu dispariţia de alimente din raţiile pacienţilor.

El a spus că, în urma unui control făcut duminică, a constatat că în vestiarele unei bucătărese şi ajutorului de bucătăreasă sunt ascunse mai multe alimente din hrana destinată bolnavilor internaţi.

Controlul a fost făcut înaintea distribuirii hranei, în condiţiile în care conducerea spitalului avea informaţii că mai ales în week-end se sustrag alimente. Astfel, au fost găsite alimente care ar fi trebuit date pacienţilor în cursul acelei zile, dar şi alimente care ar fi trebuit date în cursul săptămânii precedente.

Ţibeică a precizat că, în cursul zilei de miercuri, una dintre cele două angajate suspectate că fură alimente a fost chemată la comisia de disciplină care face o anchetă prealabilă, iar în timp ce era audiată femeia a scos un cuţit cu care s-a rănit la mâna stângă. El consideră că gestul a fost premeditat pentru că femeia a venit în sala de audieri cu un cuţit.

“A fost o rană superficială. Prin acest gest a vrut să facă mai mult spectacol. Probabil că supărarea a fost prea mare”, a spus directorul spitalului.

El a menţionat că femeia este internată în secţia de psihiatrie, unde i se acordă îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, femeia mai avea aproape două luni până la pensionare.

Cele mai citite

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...

Real Madrid este „Regina Europei” pentru a 15-a oară. Fanii echipei madrilene au declanșat „fiesta” la Casa de Espana din București

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0...

Israelienii îi cer lui Netanyahu să încheie un acord pentru eliberarea ostaticilor

Mii de israelieni au demonstrat sâmbătă la Tel Aviv pentru a cere guvernului condus de Benjamin Netanyahu să ajungă la un acord privind eliberarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă