13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialRac 28 octombrie - 3 noiembrie

Rac 28 octombrie – 3 noiembrie

Sambata pentru Raci va fi o zi de weekend speciala. Veti voi sa fiti linistiti, sa va rasfatati alaturi de cineva special din viata dvs., astfel incat sa vi se umple inima de bucurie. Asa va fi, totul depinde de o anumita miscare a celuilalt pentru ca sa se realizeze aceasta complicitate placuta, dar in care, pana la urma, tot dvs. veti fi cei care mai mult vor rasfata, mai mult vor oferi decat primesc, dar tot nu va fi de ici de colo ziua aceasta.

O sa o tineti multa vreme in minte si in suflet. Pe duminica trebuie sa o luati pe cont propriu, visul se va sfarsi, asa ca cel mai bine este sa va dedicati finalizarii unor lucruri pe care le-ati abandonat de ceva vreme. O sa reusiti sa faceti ceva deosebit, fara sa mai vorbim despre multumirea, recompensa pe care o veti primi pentru lucrul odata terminat cu succes. Pe luni trebuie sa fiti atenti la aparente, cineva care rade, care este doar lapte si miere cu dvs. devine o persoana putin cam periculoasa.

Nu va putea sa va faca prea mult rau, poate va incerca doar sa va submineze autoritatea, sa va puna intr-un fel rabdarea la incercare, dar ideal pentru dvs. este sa evitati o confruntare directa cu o astfel de persoana. Purtati-va cu diplomatie, zambiti si dvs., chiar daca nu va vine sa faceti asta, spuneti ceva politicos in loc de ceva negativ ori agresiv, totul va avea efecte miraculoase. Marti si miercuri vor fi unele dintre acele zile bune, bune pentru ca nu se intampla ceva rau. Este vorba despre o rutina pe care o s-o depasiti, dar este creatoare de liniste si putin confort. Cu toate acestea o lipsa de bani, parca devenita cronica la dvs., va pune pe prospectari pentru a gasi resursele necesare pentru cateva zile.

O sa gasiti, dar cel mai bine ar fi daca nu ati recurge la asa ceva acum. Este un risc de a va compromite, la fel de mare ca si acela de a da unele explicatii putin stanjenitoare. In familie sufletul dvs. vorbeste deschis si tare, dar, din nefericire, partenerul se comporta ca si cum dvs. ar trebui sa-i traduceti. Evident ca ar trebui sa calcati pedala putin la capitolul logica, dar este nevoie de o logica similara pentru ca lucrurile sa functioneze. Oricum, din punctul dvs. de vedere, ati facut tot ceea ce era necesar sa fie bine. Deci sa auzim de acest de bine! La capitolul sanatate – nimic rau, referitor la bani – mai trebuie sa asteptati.

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă