13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, pe Facebook: ”Câtă îndemânare...

FOTO. Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, pe Facebook: ”Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariștii anti-guvernamentali”

Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului a postat pe contul său de Facebook un comentariu despre faptul că a scos din listă jurnaliști care-l atacau pe Facebook și aveau păreri anti-guvernamentale.

  ”Cum apare câte un subiect politic care învârtoșează spiritul bejboinic în opinanți, de zici că-i catastrofă și dezastru mondial, cum mai scot capul cîte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiți de pe lista mea care își fac seppuku comunicațional și trîntesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. și uite așa mai frigem n…iște purceluși anti-guvernamentali la protzap și le dăm block și mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaților care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar înainte fusese la Hotnews, și care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariștii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoșilor, nici nu știți câtă plăcere îmi provocați”. (Vezi fotografia atașată: ”palada fb”)

Potrivit B1TV, ziaristul despre care scria Mirel Palada ar fi Attila Biro.

Attila Biro a scris pe contul său de Facebook, următorul mesaj:  ”Nu pot să înțeleg cum oameni în toată firea cred că pot să mintă un popor întreg. Îmi aminetesc că am mai trecut printr-un episod similar acu ceva luni. Un eurobarometru spunea că românii în proporție de 75% sau ceva de genul nu au încredere în guvern.  Ponta a ieșit și a zis pe invers 35% din români au încredere în guvern și iată ce mare creștere de încredere am înregistrat”.  (Vezi fotografia atașată: ”facebook biro”)

Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...
Ultima oră
Pe aceeași temă