17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPROGNOZA METEO pentru joi şi vineri. Vremea se menţine rece

PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri. Vremea se menţine rece

În timpul zilei de joi, cerul va fi variabil în estul şi sud-estul ţării şi mai mult noros în restul teritoriului, dar numai izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, burniţe sau fulguieli, informează Angenţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Seara şi noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice, nordice şi centrale, precum şi în cele din partea de nord-est şi va ninge slab în Carpaţii Orientali, vor predomina ninsorile în Maramureş şi în nordul Transilvaniei, în timp ce în Moldova şi Crişana, izolat, se vor semnala precipitaţii mixte şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane înalte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 6 grade, iar cele minime se vor încadra între -8 şi 1 grad. În zonele joase de relief, pe spaţii restrânse va fi ceaţă.

Vremea la Bucureşti

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad, posibil mai scăzută în zona preorăşenească. Noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Vremea vineri, în ţară

În jumătatea de nord a ţării, mai ales pe parcursul zilei cerul va fi mai mult noros. La munte şi în Maramureş vor fi în special ninsori, se vor semnala precipitaţii mixte în Transilvania şi predominat sub formă de ploaie, local în Moldova şi pe arii restrânse în Crişana. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, izolat va ploua sau va fi burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 şi 8 grade, iar cele minime între -5 şi 2 grade. În zonele joase de relief, dimineaţa, dar mai ales noaptea, se va semnala ceaţă.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă