12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialProdusele premium KLUDI ZENTA

Produsele premium KLUDI ZENTA

Kludi România, în parteneriat cu specialiştii în amenajări interioare de la Delta Studio, a finalizat recent un proiect semnificativ, ca urmare a instalării produselor sale premium, din gama bateriilor pentru baie KLUDI ZENTA, în centrul de relaxare şi întreţinere corporală a hotelului IAKI din Mamaia, inaugurat pe 4 iunie.

“Suntem mândri că produsele Kludi devin, din ce în ce mai des, alegerea perfectă pentru proiectele complexe de pe piaţa hotelieră din România. Produsele noastre oferă posibilităţi multiple de design şi funcţionalitate, care să poată satisface chiar şi cele mai pretenţioase sau neobişnuite gusturi. În plus, compania noastră oferă perioade de garanţie extinsă şi posibilităţi de service, prin partenerii săi din întreaga ţară, pentru produsele Kludi disponibile pe piaţa locală,” a declarat Florin Barabaş, Managing Director Kludi România.

“Am făcut alegerea în favoarea bateriilor sanitare KLUDI ZENTA, care ne-au cucerit nu doar prin formă, cât şi datorită uşurinţei în utilizare şi atenţiei la detalii,” a declarat, la rândul său, Marilena Hagi. Proprietara complexului a supervizat cu atenţie întregul proiect, pentru care a selectat bateria monocomandă pentru lavoar şi bateria încastrată pentru duş din gama KLUDI ZENTA.

KLUDI ZENTA convinge prin îmbinarea de unghiuri şi curbe care se integrează perfect în orice baie. KLUDI ZENTA corespunde oricărei cerinţe individuale, datorită unei game cuprinzătoare de produse ce permite păstrarea unei linii de ansamblu unitare în întreaga baie.  Text Box:

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă