2.2 C
Bucharest
Friday, 1 December 2023
HomeSpecialPrinderea lui Ghiță, bucuria lui Dragnea | OPINIE

Prinderea lui Ghiță, bucuria lui Dragnea | OPINIE

Prinderea lui Ghiță ca un gușter în curtea grădiniței îi vine la fix lui Liviu Dragnea pe fondul răzmeriței din partid conduse de Victor Ponta, dar și a dezvăluirilor din ultima perioadă privind legăturile sale cu serviciile secrete și insituțiile de forță ale statului.

Liviu Dragnea va putea arăta acum că el sprijină de fapt lupta anticorupție și că instituțiile statului de drept funcționează chiar și în cazul unui fost pesedist de frunte.

Prinderea lui Ghiță, care seamănă mai mult cu o abandonare a unei facțiuni care l-a sprijinit doar cât l-a folosit, e și un mod de a le răspunde tuturor celor care spuneau că poliția l-a făcut scăpat și că doar mimează că-l caută. Iată că secretara de Teleorman, ajunsă brusc ministru de interne, se poate lăuda cu al doilea succes după ce-a învins Balena Albastră.

Nici Vasile Dâncu, o altă voce critică la adresa lui Dragnea, nu cred că se simte foarte confortabil, având în vedere relațiile lui foarte apropiate cu Ghiță și anturajul lor comun.

Liviu Dragnea nu va mai avea niciun interes să o atace pe Laura Codruța Kovesi atât timp cât principalii lui adversari din partid fac obiectul unor dosare DNA. Va lăsa acest lucru pe mâna celor care o contestă deja.

Nu în ultimul rând, sper că vor fi lămurite și legăturile lui Sebastian Ghiță cu oamenii de presă care l-au susținut puternic atât înainte cât și după ce a fugit.

Arestarea vine la fix, când PSD tocmai era înghesuit să arate cu ce bani oferă pâine. În lipsă, a venit circul.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă