17.4 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialPrincipalul suspect în cazul crimei din Buftea, arestat preventiv

Principalul suspect în cazul crimei din Buftea, arestat preventiv

Tânărul de 18 ani, reţinut în cazul crimei din Buftea, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile de o instanţă a Tribunalului Bucureşti, potrivit Mediafax.

Victima – un alt tânăr, în vârstă de 26 de ani – a fost omorâtă în bătaie pe stradă, marţi dimineaţă, fiind atacată de un grup de persoane în timp ce mergea spre casă împreună cu câţiva prieteni.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că între cele două grupuri a izbucnit un conflict spontan, după ce au consumat băuturi alcoolice în curţile unor case.

În momentul în care tânărul şi ceilalţi prieteni cu care era au ieşit din curte, au fost atacaţi pe stradă de celălalt grup. În timpul altercaţiei, un tânăr de 18 ani a intrat în curtea casei şi a luat o lopată, cu care a lovit victima, aceasta decedând, a spus Claudia Burada.

Potrivit unor martori, agresorii au continuat să îl lovească pe tânăr şi după ce acesta a acăzut inconştient pe asfalt.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti au început cercetările în acest caz, urmând să stabilească vinovaţii şi împrejurările în care s-a produs crima.

Cele mai citite

De Paște, Ciolacu i-a dat Gabrielei Firea PAS, CĂ tot Piedone e lăsat la crescut precum cozonacul

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, președintele Partidului Social Democrat (PSD), premierul Marcel Ciolacu, i-a transmis candidatului declarat al formațiunii sale politice pentru...

România are nevoie de o nouă generație de lideri politici, educați pe modelul occidental, consideră rectorul SNSPA

România trebuie "să investească încredere într-o nouă generație de lideri politici, educați și formați pe modelul occidental", consideră profesorul Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale...

Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs merg la Jocurile Olimpice! România are 82 de sportivi calificați la Paris

România și-a mărit numărul de sportivi care vor participa la Jocurile Olimpice, după ce perechea alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat...
Ultima oră
Pe aceeași temă